Najlepšie okluzory pre deti
Ahojte, viete okrem 3M nejakybodporucit? Lebo po 1 uziti uz ma syn cervene pod ockami... :( dakujem
robim to aj tak, ze si najprv nalepim na ruku asi 3x... A az potom na oci, ale aj tak...
My tiež látkové. Kúpené v optike.
Látkové. Šila mi nejaká pani na Sashe presne na mieru. Stalo to asi 7€. Z tých 3M mala dcéra okamžite červenú pokožku okolo očka, po pár dňoch dokonca chrasty.
Ahoj, môj syn nemohol mať ani tie prelepovacie, ani tieto látkové, zo všetkých mal vyrážky. V momente ako sa mu trochu spotila tvár, tak sa vyhádzal. Ja som kúpila prísavkové silikónové a tie boli pre neho najlepšie.
Ahoj, môj syn nemohol mať ani tie prelepovacie, ani tieto látkové, zo všetkých mal vyrážky. V momente ako sa mu trochu spotila tvár, tak sa vyhádzal. Ja som kúpila prísavkové silikónové a tie boli pre neho najlepšie.
@ivanabat kde ho prosim najdem?
pozrite u mna v bazariku, sijem na mieru zo softshellu 🙂 syn mal tiez problem s nalepovacimi, aj s tymi filcovymi z lekarne, lebo pustali vlakna a steklili ho a svrbeli v oku..
Ja som len googlila, nakoniec som ho zohnala na eshope jednej českej optiky a potom náhodne druhý v optike v našom meste, čo mali ešte odložený posledný. Keby sme ho ešte mali, tak Vám ho posuniem, len sme obidva rozdali iným detičkám.

Ja som synovi davala takyto na okuliare. To co sa lepi na oci mu velmi vadilo, drazdilo to.
Napr. aj tu v bazare vies kupit, obrazok je odtial.