Najlepšie probiotiká a vitamín D pre bábätko
Maminky, ktore probiotika a decko ste davali svojim babatkam?
Ja davam momentalne ProbioFix a Devitko.
Starsej 2,5r davam probiotika od Biogai a decko dostava vo forme rybieho oleja ovocneho pre deti od Molleru.
@majlo1234 nam pediatricka tiez predpisala vigantol, ale po prvom raze ju hned zacalo boliet brusko :/ pri prvej dcerke sme s Vigantolom problem nemali :/
@sandrita_v asi moze byt, ja som tiez myslela najorv, ale ktovie od coho a ci vobec ich brusko boli, ked placu tie babatka malicke😣 mala som aj ine decko kupene, ale nakoniec sme pokracovali s vigantolom
Ja som akurát vigantol vysadila na skúšku a zistila som, že to on bok príčinou bolesti 😳 Takže zvažujem devit - ten mi odporučila pôvodne pediatricka. Probiotiká mam biogaia a chystám tiež striedať s probiofix.
Ja tiez probiofix a devit
@evcagabi môžem sa spitat pomaha vam to aj na kakanie
@michaela404 momentalne asi 2t nedavam, lebo mi dosli ale teraz mi ju 2x zapieklo tak ano, pomahaju 🙂 idem kupit zase 🙂
@evcagabi ten probiofix dávate tých 6 kvapiek kedy večer a ten devit davate to je všetko
@michaela404 dvit davam rano 1kvapku a aj probiofix davam doobeda do mlieka,
@sandrita_v vitamín D vigantol a probiotiká probiofix baby chcela som probiotiká biogaia ale v lekárni mi povedala že to platím viac za značku že lepšiu sú tie porobiogix baby a vitamín C cevitko 😉😊
Pre babo devit a probiofix striedam s dr.max probiotikami.
Pre skolacku stacia len vitaminy mudracik s kolostrom probiotika preventivne nedavam ale doma mam vzdy flasticky enterina keby bol nejaky problem.Dcko sme kupovali devit soft gumáčov ale posledne mesiace maju vypadok tak som objednala od Jemieson s pridanym C-vitaminom a su prekvapivo velmi chutne.. ale davam len od oktobra do maja v lete jej ho zase vysadim.
Pri výbere probiotík odporúčam sledovať aby mali minimálne 3-4 bakteriálne kmene a žiadne prídavné látky v zložení. Pozor najmä na “ nasýtené rastlinné tuky so strednou dĺžkou reťazca z palmových jadier”, “sorbitol”, “maltodextrín” a celkovo emulgátory.

Vigantol, nakolko je jedine d-cko u nas s overenym obsahom. A probiotika striedam biogaia a probiofix