icon

Najlepšie probiotiká pre 2-ročné dieťa

8. dec 2025

Ahojte maminky, prosím poraďte dobré probiotiká pre môjho syna. Má 2 roky, má problémy s kakaním, často je zapečený. Užíva Duphalac, ale veľmi nepomáha. Bez čípku Lecicarbon sa mi poriadne nevykaká. Ďakujem za rady.

kacena4
8. dec 2025

moj názor... probiotiká nepomozu, treba upraviť stravu

miriamzba
8. dec 2025

A pije dosť? Ak by spapal denne jogurt, alebo vypil pohár acidka, aj to by pomohlo.
Probiotika som dávala len raz, také české, bola som spokojná, ale musím pozrieť nazov.

autor
10. dec 2025

2 jogurty spapá denne, skúšam už aj bezlaktózové, acidko sem tam dávam, ale chvíľu to ešte asi potrvá pokiaľ to zaberie.

autor
10. dec 2025
@miriamzba

A pije dosť? Ak by spapal denne jogurt, alebo vypil pohár acidka, aj to by pomohlo.
Probiotika som dávala len raz, také české, bola som spokojná, ale musím pozrieť nazov.

@miriamzba Prosím pozrite tie probiotiká. Ďakujem.

selena_luna
10. dec 2025

Mne v nemocnici cez super silne atb odporucili biogaia. Skusala si tie?

miriamzba
10. dec 2025
@anonym_autor

@miriamzba Prosím pozrite tie probiotiká. Ďakujem.

@anonym_autor biopron baby.
Ešte ma napadlo, skúste mu na zeleninu kvapkat trochu olivového oleja ak to spapa. Snažím sa ho dávať dcérke pravidelne, tiež pomáha na travenie.

autor
12. dec 2025
@selena_luna

Mne v nemocnici cez super silne atb odporucili biogaia. Skusala si tie?

@selena_luna S Biogaia to bolo ešte horšie. Máme Biopron Forte a tiež žiadna sláva teda 🥺

anonym_de98d6
12. dec 2025

Vela vela tekutin, polievok, kase ovsene s vodou ci rastlinnym mliekom alebo pol na pol (rozmixuj kludne), susene slivky do kase daj varit, cestve hrusky, jablka.. neviem co vcetko je, ale minimalne tie tekutiny zvysit..

selena_luna
12. dec 2025

A nie je chyba niekde inde? Intolerancia na laktozu alebo podobne.

autor
13. dec 2025
@selena_luna

A nie je chyba niekde inde? Intolerancia na laktozu alebo podobne.

@selena_luna Je to možné. Jeho brat má intoleranciu laktózy a rôzne iné alergie k tomu.

maciatkolulu
13. dec 2025
@anonym_autor

@selena_luna Je to možné. Jeho brat má intoleranciu laktózy a rôzne iné alergie k tomu.

@anonym_autor movicol ste skúšali? Môj malý mal dosť problémy,movicol zabral,plus probio,pokladám ako sa volá. Bol to prášok.

autor
15. dec 2025
@maciatkolulu

@maciatkolulu Ďakujem pekne. Vyskúšam 🙂