icon

Najprv kašeľ a sopeľ a teraz už aj hnačka. Je to nežiadúci účinok po sirupe,či jeden vírus?

zuzana2302
1. nov 2019

S malou (3r) som bola v utorok u lekarky že ma kašeľ a spoliky. Dala nám robene kvapky a sirup na kašeľ ktoré nám namiešali v lekárni.. No od včera (štvrtok) ráno začala hnackovat môžu to byť aj nežiaduce účinky zo sirupu ci nie? Ci skôr nejaky vírus??

veronikaszabova
1. nov 2019

@zuzana2302 ak ma antibiotika, tak si jej mala davat aj probiotika - vyhla by si sa hnačke

zuzana2302
autor
1. nov 2019

@veronikaszabova antibiotika nám lekárka nedala len ten robený sirup a robene kvapky do nosa nič iné...

veronikaszabova
1. nov 2019

@zuzana2302 aky sirup? Nazov?

zuzana2302
autor
1. nov 2019

@veronikaszabova názov nemá na fľaštičky na lístku (bloku) píše len magistrali t.j robene kvalpy/sirup co miešajú v lekárni a je to v hnedej fľaštičke

veronikaszabova
1. nov 2019

@zuzana2302 tak to neviem co je...

tanyan
1. nov 2019

môže to byť z kvapiek, môže to byť zo sirupu, môže to byť následok choroby...
daj hylak forte, tým nič nepokazíš.

calendula321
1. nov 2019

Ak bol do tých kvapiek zarobený Pamycon, to je antibiotikum. Z toho môže byť hnačka. Dávaj jej probiotiká

zuzana2302
autor
1. nov 2019

@calendula321
@tanyan
Bola som v lekárni dali mi taky prášok na hnačku ktorý obsahuje aj probiotika tak uvidíme ako jej bude teraz ma 1x hnačky ešte za tie 3 roky nikdy nemala a pamycon sme už brali viac krát a nič jej nebolo žiadne hnačky

ivanka12311
1. nov 2019

Hylak Forte podávajte zároveň s atb má 3r kľudne po 15kvap. 3x denne... poprípade aj enterol alebo hydrasec prášok(ten je na predpis)...