icon

Napísať triednej o synovej pooperačnej situácii?

3. mar 2024

Ahojte, mam taky netypicky problem. Prosim nesmejte sa… syn je po obriezke. Po prazdninach uz ide do skoly. Do skoly nosi bezne rifle. Lenze kym sa mu nevstrebu stehy a nebude to uplne zahojene (cca mesiac), tak mu to bude nepohodlne. Cize budem mu musiet davat teplaky (nerada, ale co uz). A teraz moja dilema. Napisat to triednej? Nieco vtom zmysle, ze sa ospravedlnujem, ze syn bude teraz chodit nejaky cas v teplakoch? Alebo to nechat tak. Aj triedna sa vracia po dlhodobej PN, cize netusim ci vobec zaevidovala, ze syn bol mimo 2tyzdne….
Fakt nechcem byt za trapnu… tak neviem ci jej pisat ci nie 😂😅
Naozaj sa mi nesmejte, viem ze je to hovadina… ale aj tak si lamem nad nou cely den hlavu 🫣
Dakujem

Strana
z2
luliu
3. mar 2024

Dnes už bežne nosia deti do školy tepláky, takže by som nepísala žiadnu spravu

autor
3. mar 2024

@luliu fakt? To som si po pravde nikdy nevsimla co maju ine decka… tak to necham teda tak 🙂 dakujem

luliu
3. mar 2024

Neviem ako starý je tvoj syn, ale druhý stupeň má každý druhý tepláky....

autor
3. mar 2024

@luliu stvrtak je 🙂

akvi
3. mar 2024

Vôbec nerieš, daj tepláky. Inak ja nechápem tento predsudok voči teplakom, nám na 1.stupni vyslovene odporúčala triedna, že nech dávame deťom tepláky, pretože oni často pracovali aj na koberci a tiež veľa chodili aj vonku, tam sedeli kade tade, tak je určite pohodlnejšie byť v teplákoch.

janka1011
3. mar 2024

Načo? Daj mu tie tepláky a vybavené. Určite by som to nikomu neoznamovala.

66simonka66
3. mar 2024

Určite by som nenapísala konkrétny dôvod, ak už treba písať, tak by som napísala, že zo zdravotných dôvodov nemôže nosiť tesné oblečenie, preto bude chodiť v teplákoch.

marca12
3. mar 2024

@akvi u nas ucitelky na rodicovskom apeluju na rodicov,aby deti nechodili do skoly v teplakoch,ale v slusnom primeranom obleceni

patus_2
3. mar 2024

Ja by som iba informovala, že syn je po chirurgickom zákroku, nemusíš špecifikovať. A predpokladám, že ani na telesnej nebude cvičiť, aj v triede si bude musieť dávať väčší pozor, ak by sa čokoľvek udialo, je dobré nech základné info triedna vie ale podrobnosti nemusia vedieť.

michellemary
3. mar 2024

@patus_2 má pravdu.

autor
3. mar 2024

Dakujem dievcata. Ale admin mi zmenil nazov. Prosim vas admin, ja sa nepytam ci mam triednej oznamit, ze syn je po obriezke 😂 ale ze bude nosit teplaky… poprosim opravit nazov temy na povodny 🤦‍♀️
Samozrejme nebudem uvadzat dovod. To som ani nemala v plane. Aj telocvikarka vie, ze je po operacii a nebude cvicit (dovod operacie nevie )

slavka1988
3. mar 2024

Ja by som jej určite napisala , pani učiteľka je ako druha mama ,môže mat problém v škole človek nikdy nevie tak by bolo dobre aby ona vedela ,určite to žiakom nepovie a zrejme cvičiť nemôže

koniarova
3. mar 2024

Tiež by som napísala. Niečo sa stane, nikto ho napr. nechtiac kopne a nebudú vedieť adekvátne reagovať.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
estellas
3. mar 2024

Ja by som nič nepísala. Jedine ak by sa ho v škole pýtala prečo má tepláky ale pochybujem že sa bude pýtať, vtedy by som jej napísala že nemôže nosiť tesné oblečenie.

januska12323
3. mar 2024

Tepláky nikoho nezaujímajú, má byť slušne a čisto oblečený. Napíš ospravedlnenku len kvôli telesnej

dadka1997
3. mar 2024

Skor by som ho ospravedlnila z hodiny telesnej vychovy

vanilkovazmrzka
3. mar 2024

Ked uz, ja by som jej napisala, ze zo zdravotnych dovodov do uplneho zotavenia. Ja myslim, ze normalny clovek ospravedlnenie akceptuje a nebude sa ani vypytovat na detaily.

akvi
3. mar 2024

@marca12 kľudne nech apelujú. Primerané oblečenie pre malé deti, ktoré travia v škole celý deň je v prvom rade pohodlné. Nerozumiem, prečo rifle by mali byť akože primeranejsie. Ale to už je iná téma a tých je aj tu o tom dosť.

autor
3. mar 2024

@dadka1997 to uz telocvikarka vie.
@vanilkovazmrzka Ano tak to urobim. Ja som jej ani neplanovala pisat, ze syn je po obriezke. Otazka znela inak. Ale teda admin meni nazov hala bala 🫣

Dakujem vsetkym. Napisem len, ze nech na neho sem tam dozrie…. O obleceni nic nespomeniem 🙂

avonladyba
3. mar 2024

Tvar sa že ho do školy obliekal otec 🤣
Nemyslím si, že by učiteľka mala vedieť takéto intímne podrobnosti. Dnes už nosiť tepláky je ok. Ja pracujem v štátnej správe, vyššie pozície, niektoré kolegyne chodia bežne do práce v teplákoch 😀 aj keď síce ľudia k nám nechodia, tak to asi beru, že my sa poznáme, tak čo.

autor
3. mar 2024

@akvi ano mozno mas pravdu. Ale tmavomodre alebo cierne rifle mi pridu “slusnejsie” a “uctivejsie”(?) ako teplaky. Ale samozrejme nehadam sa… kazdy ako uzna za vhodne 🙂 toto som tu riesit nechcela. Viem, ze to je na dlhu debatu bez konca 😀😅

autor
3. mar 2024

@avonladyba 😂🙏

vanilkovazmrzka
3. mar 2024

Super 😃 milujem, ked admin celkom zmeni pointu otazky 👍

autor
3. mar 2024

@vanilkovazmrzka v poslednom case sa to tu deje dost casto co som si vsimla🫣

ailiba
3. mar 2024

No, nam to rodicia povedali, ale dovod bol ten, ze chlapcek nemohol cvicit. Ak nema syn ziadne obmedzenia, len nosenie teplakov, tak by som to neriesila.

autor
3. mar 2024

@ailiba cvicit nemoze 4t. Ale to uz telocvikarka vie. Ze nebude cvicit. Dovod nevie ale 🙂

autor
3. mar 2024

@ailiba Resp.vie ze mal operaciu. Ale nevie aku 🙂

negymama
3. mar 2024

moj syn napr. neznasa od mala akuratne, v jeho ponati tesne oblecenie. tak nosi take tie sirsie kapsace z makkej bavlnej rifloviny, je to minimalne tak volne a pohodlne ako teplaky, este to ma v pase aj gumu.

danieljanka
3. mar 2024

Ak ide iba o to, či písať o teplákoch, tak nie, nepísala by som nič, nosia ich už skoro všetci či 1.tr, či 4.tr. a horný stupeň nehovoriac, je to obľúbené oblečenie.

Strana
z2