icon

Náramok čo odpudzuje hmyz. Funguje?

edita84
14. jún 2010

Ahojte kočky máte skúsenosť s týmito náramkami? http://www.klikshop.eu/klikshop/e-kosik

edita84
autor
14. jún 2010

to fakt nikto? ☹

trixi
14. jún 2010

@edita84 , ked kliknem na Tvoj link tak sa mi zobrazi dorucovanie slovenskou postou. 😉

Ja som kupila plastovy naramok proti komarom v Mothercare, je to chemia, pre deti vhodne od 2 rokov. Maly to mal cca 10 min, mal pod tym zcervenalu pokozku, tak som mu to dala dole, ja som to mala cely cas vonku, tiez koza pod naramkom bola zcervenala, napriek tomu, som este pouzila aj OFF a aj tak ma komare dohryzli. Pre deti jednoznacne odporucam elektricky odpudzovac Chicco Zanza No na baterky, ktore mozes dietatu pripnut na oblecenie a nie je to chemia a zatial skusenost moja-funguje to.

edita84
autor
15. jún 2010

trixi dakujem za odpoved 🙂 http://www.klikshop.eu/klikshop/eshop/43-1-DOMA... tak dúfam tento link už pôjde 🙂

edita84
autor
15. jún 2010

tak teraz som pozerala ten chicco a pozdáva sa mi viac len kde ho pripnem ? 😒

nadka01
16. jún 2010

Ahojte kocky.Tak ja som si kupila tento naramok z hore uvedeneho linku a pozerala som tam z coho sa sklada.Pise sa tam:Citronella esencialne oleje 30 percent,70 percent textil mikrovlakno.Ta citronela je nejaky krik alebo stromcek .Naramok je prijemny na dotyk a krasne citronovo vonia.Kupovala som to hlavne pre moju 2 rocnu dcerku na dovelenku.Ak sa mi to osvedci,kupim to celej rodine.

edita84
autor
18. jún 2010

ahoj kočky tak dnes som kúpila ten chicco pašič na komáre zvedavá som či bude účinný 🙂 len ešte musím niečo vymyslieť aby to malá nestratila zo šiat 😒

dadis
18. jún 2010

daj vediet, ja sa ho tiez chystam kupit

edita84
autor
18. jún 2010

tak spravila som opasok takto to aspoň nestratí

lenrie
18. jún 2010

ahojkte a kde prosim ste zohnali ten chicco odpudzovac na saty???prosim poradte mi,chcem to pre maleho,ten pritahuje snad vsetok hmyz sveta 😠 😠 😠

trixi
18. jún 2010

daj si do googla chicco zanza No a v tej rade je aj ten odpudzovac. Ja ho davam aj na noc malemu do postele. 😉 Zatial nema ani jeden stipanec.

edita84
autor
18. jún 2010

no veru aj ja som nad tým rozmýšľala že jej to dám nad posteľ 🙂

alca85
18. jún 2010

Aj ja mám ten chicco, a boli sme ho aj odskúšať v záhrade večer......chvíľu po komároch ani stopa, ale potom sa začali nejaký objavovať a sadať......už sme si mysleli, že to pôjdeme vrátiť, ale potom sme sa tam dočítali, že to priťahuje samčekov, ktorí sú ale neškodní....

edita84
autor
18. jún 2010

samčekov priťahuje? joj 😒

lenrie
18. jún 2010

trixi,vsade mi to vyhadzuje vsetko ine len nie ten odpudzovac ☹

lenrie
18. jún 2010

no mam to,je to chicco zanza ultorasound 😉

trixi
18. jún 2010

@alca85 stipu samicky, potrebuju krv aby mohli klast vajicka 😉 , i ked mna stipu asi aj samci. 😠 Pre mna este nevymysleli produkt, co by ma ochranil. Zato vsetci co su so mnou mozu byt spokojni, pretoze vsetko lieta na mna a zere ma a ostatni maju pokoj. Ja som taky pritahovac komarov, much, a vsetkej protivnej havede 😅 .

alca85
18. jún 2010

@trixi tak potom už len treba piť veľa piva 😀

trixi
18. jún 2010

@alca85 to pijem, tak potom tie tohtorocne komare su pivari 😀 . Vraj mam jest B-vitamin, lenze ked ten jem, tak potom mi strasne chuti jest 😅 . Prave si kusance natieram fenistilom. 😵

alca85
18. jún 2010

@trixi tak potom nezávidíím 😅

edita84
autor
22. jún 2010

Ahoj hlásim odpudzovač funguje a dokonca ani mňa neštípali ked bolaá malá v mojej blízkosti 😀

nadka01
22. jún 2010

dnes som čítala,že komáre viac štípu keď je spln mesiaca a keď konzumujeme banány.. 😀

trixi
22. jún 2010

@nadka01 dakujem, tak uz viem preco ma tak zeru, pretoze som zavisla na bananoch 🙂 . Skusim na chvilu nejest banany (bude to tazke 😉 ) potom dam vediet.

reval
20. júl 2010

Kúpila som si spomínané náramky, včera sme ich vyskúšali a som spokojná. Nie sme bez štípanca ale dalo sa to vydržať, boli sme v ťažkom teréne, večer pri jazere 🙂 Údajne by mali fungovať až 240h, dúfajme, že vydržia. Na stránke http://www.biorepelent.sk píšu, že najsilnejší účinok majú prvých 15h, predpokladám, že potom nás nájde čoraz viac krvilačných beštií... Tiež som sa dočítala, že keď sa potíme, viac vábime komárov, tiež ak používame silné parfémy alebo ak konzumujeme alkohol. Zaujímavé, myslela som, že krv s alkoholom komáre neznášajú, ale pravdepodobne je to len dobrá výhovorka, prečo si vypiť ďalší pohárik! 🙂

nadhera
20. júl 2010

nocovala u nas moja sestra a naramok mala na ruke, jasne - rano vstala postipana od komarov. tak som jej vravela, ze mala zapalit svetlo, aby komare videli,ze ma naramok 😀
ja si davam b-komplex forte kazdy druhy den a ziadny kusanec.

zuzatti
17. apr 2014

Ahojte, ja odporucam skvely sprej proti havedi Mariela, od eko firmy Missiva (ziadna chemia!!) http://www.missiva.cz/produkty/kosmetika/funkni...
Vyborna skusenost, skvele funguje a je bez vone (smradu)! Dodam, ak by mal niekto zaujem.

janka409
22. jún 2014

@zuzatti ahoj ešte stále vieš dodať tento repelent?

zuzatti
23. jún 2014

@janka409 samozrejme. Napis mi na zuzana.pasztor@gmail.com svoju adresu, poslem. Alebo ak si z Kosic, tak sa vieme stretnut. Z.

mluciam
23. máj 2018

@zuzatti cena prosim

zuzatti
23. máj 2018

@mluciam 5,33 eur, akurat sa chystam objednavat
https://www.missiva.cz/produkt/mariela-deodorant/