Nebezpečenstvo použitia nesprávneho nosového spreja u detí
Mamicky 3r synovi som striekla omylom do nosa sprej do nosa pre deti od 6r (pouziva starsie dieta) stane sa nieco?
@anonym_autor 🤦♀️....čo by sa mu malo stať?
Ja uz niekolkokrat. Vedome. Dieta zije, neposlucha rovnako ako predtym, ziadne zmeny 🤷♀️
Stane sa presne to isté ako keby si mu strekla detský
Nič, nestresuj.
Mna by fakt zaujimalo, co cakas, ze sa asi tak stane 🙂 fakt bez posmechu
Nič sa nestane, je to sprej do nosa.
Nedala si mu heroin
Brain has left the chat.🤷🏻♀️
Ľudia sú už vážne úplne blbi?
na dovolenke uz niekolko krat vedome lebo iny nebol. vsetky deti zive nezavisle.
@anonym_autor a co prosím ta by sa mohlo stať? Kde máš rozum?
Co by sa malo stat 😄
@anonym_autor hej synovi narastie chobot... 🤦
buď v kľude, nič mu nebude 😉
@anonym_autor Nič v pohode..
Zarážajúce sú tie posmešné komentáre..Lebo s humorom to nemá nič spoločné a ženy tu fakt nevedia byť vtipné.
@anonym_autor Ja taký dávam už dlho ešte skôr než mala šesť lebo také husté hlieny mávala, že ten detský bol slabý a žije.
To bude troll,ziadna zena nie je taka blba.
Ja uz niekolkokrat. Vedome. Dieta zije, neposlucha rovnako ako predtym, ziadne zmeny 🤷♀️
@diewcatqoo treba skúsiť iné kvapky pre dospelých 😂
Niekedy mi takéto príspevky dokážu odpáliť dekel aj na mesiac. Bože ženy to vy okrem mk neviete používať vlastný sedliacky rozum? To fakt? Naozaj? Autorka synovi nič nebude
Nič sa nestane, je to len sprej do nosa nie antibiotiká.
Mňa akýkoľvek dospelácky sprej do nosa štípe. Kupujem si detský. Nemyslím si, že by mu mal uškodiť, možno ho ale bude štípať sliznica ako mňa.
zruti sa cela Zem
Za sociku boli jedny kvapky do nosa pre vsetkych, hnusny stiplavy Sanorin. Ale prezili sme to. Nic sa mu nestane, hlavne nie po jednom! streknuti.

A čo by sa ako mohlo stať? Rozum, ženy, používajte zdravý rozum!