Nechuť prijímať potravu
Dcerka ma 5 mesiacov. Od narodenia ma problém s papanim. Narodila sa s vahou 4010g, hned po narodeni mala novorodenecku zltacku, stále bola spava, nepriberala, budili sme ju kazde 3-4 hodiny na papanie, mlieka som este v tom čase mala dost. Po 2 mesiacoch bojovania s papanim pre zltacku mi začalo klesat mlieko. Navstivila som laktacnu poradkynu, ktora mi velmi pomohla, začala som užívat bylinky na tvorbu mlieka, lenze Nelka strajkovala dalej. Bylinky prestali pomáhat, začala som užívat tabletky na tvorbu mlieka Costi. Problém v mnozstve mlieka nie je. Skusame mu krmit aj flasou s UM, MM, cajom, prikrmami,cievkou, lyzickou, striekackou....ale nic nezabera, Nase dieta nechce jest nic ziadnym sposobom. Ak sa naje, tak len v spanku a len z prsnika. Vitaminy a homeopatika na podporu chuti do jedla su az od 3 rokov. Raz sme už skončili v nemocnici, kde dostala infuzie, bola na gastro vysetreni, kde lekarka po cca 2 minutovom sone skonstatovala, ze jej nic nieje, vraj je problem vo mne a mám sa ukludnit. Ono sa to lahko hovori. Po infuznej liecbe a mojom ukludneni jedla 3 dni naozaj ukazkovo, ale potom z nicoho nic zase prestala, ked to do nej nalejem lyzickou hned sa pozvracia. Vela raz vyhodi aj ak ju nakojim v spanku a potom sa zobudi.Za poslednych 24 hodin vypila 60 ml mlieka. Necikala ani raz. Mam pocit, ze už každého naším problemom obtazujem, tak skusam aj tu, najde sa niekto, koho dieta malo podobný problém?
@anetkaadamko
@katusap
@sirinka
@sendy182 konečne sme do nej dostali 130 ml mlieka. Vysledky z krvi mala dobre. Doteraz cikala 3x, tak uvidíme do rána. Kupila som v lékarni Bkomplex, tak dufam, ze sa to už za stabilizuje.
@jvlo držím palce.....ak môžem skôr cebion s Bečkom je vhodný http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...
fuuu ked nechce mlieko skus jej opatrne striekackou aspon vodu dat nech nieje dehydratovana.ono je to potom zacarovany kruh-malo tekutin-znizeny zaujem o jedlo atd. viem ze sa trapis,ja som sa tiez s malou od jej narodenia natrapila s jedenim,kym ine deti stiahli na supu 150 ml mlieka ona po 20-40 ml a aj to nie vzdy. proste vecny boj.myslela som si ze sa to zlepsi ked prejdeme na prikrmy ale to este len zacali problemy ktore trvaju dodnes. ma 13mesiavov a zje mi len absolutne pomlete jedlo na pyre ani hrka tam byt nemoze a aj to ju musim vsemozne zabavat.
btw.mate 5mesiacov nemozete uz zacat s tuhym prikrmom?mozno sa drobec chyti a zachuti mu tuhe jedlo