Nekľudné 8 mesačné dieťa
Ahojte maminky. Idem si po radu... Uz som zufala... Trva to cca 3 tyzdne. Moj 8 mesacny syn prehalabusi cele noci. Chcem sa opytat na vas nazor, ci sa vam to zda byt v poriaku. Pred 3 tyzdnami sme prekonali covid, ale v tomto case sa zacal aj viac motoricky rozvijat. Zacal stvornozkovat a stavat sa vedla nábytku... Neviem ci to moze mat suvis... Ale k veci... To dieta je ako nezmar... Celu noc sa otaca... Za hodinu je hore aj 4x..co pred tym prespal v pohode aj 4 az 5 hodin... Kruti sa, putuje po posteli, stavia sa na nohy... Oci ma zazmurene a spi podotykam...
Pomrnkava si... Vyzera to ako z exorcistickych filmov...
@veronikab155 ako pises - zacal nove veci, stvornozky, aj sa stavia pri nabytku. Do toho to budu aj zuby. To vsetko ma vplyv na spanok. Syn to mal rovnako - zacal stvornozkovat = horsi spanok, zacal sa stavat a chodit = opat horsi spanok. Zuby su klasika. Treba vydrzat, prejde to, je to ale uplne normalne, presli sme si tym kazda
Moj vie niekedy zo spánku robit aj tap tap tapusky 😂 ale zas necestuje, on je v noci tak lenivý, že sem tam ho musím otočiť na druhy bok ja😅
@veronikab155 myslím že je to normálne.. asi spracováva podnety z dňa.. skús už posledné dve hodiny pred spánkom mať s nim kľud, žiadne extra aktivity, nebodaj telka.. možno pomôže.
Inak náš takmer 8mes síce ešte len začína plaziť (smerom dozadu 😅) a váľa sudy, v noci tiež takto cestuje hore dole po posteli… posledné týždne sa už nezmestime všetci traja na manželskú posteľ, lebo mladý má malo miesta na svoje nočné manévre 😂 cize na striedačku s manželom chodíme spať do jeho izby.
@pribinak ano uz ma 4 a ide mu ocny, takze moze byt🥴
@zuzuliennka1 aj ja si hovorim, ze musim vydrzat.. Ale uz to trva pridlho.. Potrebovala by som aspon 4 hodiny slofika😅
Aspon cez den to dospi?
Presne ako píšeš, rozvija sa čoraz viac motoricky aj psychicky. Dozrieva mu mozog, spracúva emócie, čoraz viac si všetko okolo seba uvedomuje, ale nevie s tým ešte úplne pracovať, učí sa.
Je to normálne, čo robí, jednoducho to len prežiť
@ivangeline on to dospi v kociku... Ale ja... Som ko🤪manzrl pride z roboty az vecer, ked ideme spat a rodicov mam 150km...je to na mne vsetko
@jaskolka snad prezijem😊je to tazke, ale ked sa na mna usmeje, zabudnem aj na to, ze som uplne vyzmykana.... Ale je strasne, co jedna zena musi vydrzat🥺
@veronikab155 ..aha..tak nech nespi v kociariku. Skus aspon jeden spanok na posteli a spi vedla. Predpokladam,ze ma este dva... Ked sa tolko v noci budi,urcitr zaspi aj na posteli. Musi byt unavene babo a ty tiez..

@veronikab155 zuby?