icon

Nekľudné 8 mesačné dieťa

veronikab155
5. apr 2022

Ahojte maminky. Idem si po radu... Uz som zufala... Trva to cca 3 tyzdne. Moj 8 mesacny syn prehalabusi cele noci. Chcem sa opytat na vas nazor, ci sa vam to zda byt v poriaku. Pred 3 tyzdnami sme prekonali covid, ale v tomto case sa zacal aj viac motoricky rozvijat. Zacal stvornozkovat a stavat sa vedla nábytku... Neviem ci to moze mat suvis... Ale k veci... To dieta je ako nezmar... Celu noc sa otaca... Za hodinu je hore aj 4x..co pred tym prespal v pohode aj 4 az 5 hodin... Kruti sa, putuje po posteli, stavia sa na nohy... Oci ma zazmurene a spi podotykam...
Pomrnkava si... Vyzera to ako z exorcistickych filmov...

pribinak
5. apr 2022
zuzuliennka1
5. apr 2022

@veronikab155 ako pises - zacal nove veci, stvornozky, aj sa stavia pri nabytku. Do toho to budu aj zuby. To vsetko ma vplyv na spanok. Syn to mal rovnako - zacal stvornozkovat = horsi spanok, zacal sa stavat a chodit = opat horsi spanok. Zuby su klasika. Treba vydrzat, prejde to, je to ale uplne normalne, presli sme si tym kazda

domak2
5. apr 2022

Moj vie niekedy zo spánku robit aj tap tap tapusky 😂 ale zas necestuje, on je v noci tak lenivý, že sem tam ho musím otočiť na druhy bok ja😅

54tinka54
5. apr 2022

@veronikab155 myslím že je to normálne.. asi spracováva podnety z dňa.. skús už posledné dve hodiny pred spánkom mať s nim kľud, žiadne extra aktivity, nebodaj telka.. možno pomôže.
Inak náš takmer 8mes síce ešte len začína plaziť (smerom dozadu 😅) a váľa sudy, v noci tiež takto cestuje hore dole po posteli… posledné týždne sa už nezmestime všetci traja na manželskú posteľ, lebo mladý má malo miesta na svoje nočné manévre 😂 cize na striedačku s manželom chodíme spať do jeho izby.

veronikab155
autor
5. apr 2022

@pribinak ano uz ma 4 a ide mu ocny, takze moze byt🥴

veronikab155
autor
5. apr 2022

@zuzuliennka1 aj ja si hovorim, ze musim vydrzat.. Ale uz to trva pridlho.. Potrebovala by som aspon 4 hodiny slofika😅

ivangeline
5. apr 2022

Aspon cez den to dospi?

jaskolka
5. apr 2022

Presne ako píšeš, rozvija sa čoraz viac motoricky aj psychicky. Dozrieva mu mozog, spracúva emócie, čoraz viac si všetko okolo seba uvedomuje, ale nevie s tým ešte úplne pracovať, učí sa.
Je to normálne, čo robí, jednoducho to len prežiť

veronikab155
autor
5. apr 2022

@ivangeline on to dospi v kociku... Ale ja... Som ko🤪manzrl pride z roboty az vecer, ked ideme spat a rodicov mam 150km...je to na mne vsetko

veronikab155
autor
5. apr 2022

@jaskolka snad prezijem😊je to tazke, ale ked sa na mna usmeje, zabudnem aj na to, ze som uplne vyzmykana.... Ale je strasne, co jedna zena musi vydrzat🥺

ivangeline
5. apr 2022

@veronikab155 ..aha..tak nech nespi v kociariku. Skus aspon jeden spanok na posteli a spi vedla. Predpokladam,ze ma este dva... Ked sa tolko v noci budi,urcitr zaspi aj na posteli. Musi byt unavene babo a ty tiez..