Nemiznúce biele fľaky
Dobry den mamicky..chcem sa poradit aj ked tie temy su niekde urcite rozpisane..mala dostala 2 tyzdne dozadu vraj hnisavu anginu,doatala antibiotika suprax.Po tyzdni bolo zlepsenie.Ostal jej tam vraj jeden hnisavy capik boli sme na krcnom cistili ho.Po 3 dnoch sa jej hrdlo zase vyhadzalo bielymi flakmi..boli sme na krcnom..robili jej testy z krvi a vsetko je ok..brali nam vyter bude az buduci tyzden. Malej davam aloe vera 4 x denne striekam.Berie C a B.a pije salviu repik a harmancek na striedacku.Uz som zufala lebo jej to nejak nemizne a vybrala aj 5 flas.arko defenses..ma 6 rokov.Nikdy sme nic take nemali..cele sviatky budem len cakat co to ma.Uz sa aj bojim..neviete nieco ppradit kto sa s takym niecim stretol?trva to uz viac ako tyzden a ma aj biely povlak na jazyku ;(
@srdiecko9 ano vraj aj crp mala dobre..skusim teda aj tu sodu len ona si oplachne usta ale kloktat nevie vzdy mi to prehlta ;(
robili jej vyšetrenie krvi aj na infekčnú mononukleózu? U nás sa to tiež tak opakovalo a nakoniec z toho bola mononukleóza ☹
Ano a vraj ju nema..a vy ste nemali tiez ani teploty ani ziadne ine priznaky?
@zuleika ako to cele prebiehalo u vas?
tak to je super, naša mala najskôr teplotu, vraj angína, dobrala ATB a hneď po dobratí znovu vyhádzané hrdlo, pečeň. testy negat., nakoniec potvrdená mononukleóza, brala aj Isoprinosine, našťastie to nebolo až také vážne, držím palce, nech to dobre dopadne a rýchlo sa uzdraví, skúste kloktanie repíkom
@zuleika a z coho vam zistili mononukleozu ked testy negat.z vyteru?na ten cakame.
z odberu krvi, ale keď máte testy na mononukl. v poriadku, tak to bude niečo iné
@zuleika aha..tak dufam ze nic vazne..neviem ci to len ja som taka ale ked mam dcerku choru niesom schopna nieco robit..ona sa citi celkom fajn az na to skarede hrdlo a to ze sa jej tazko prehlta..a obcas zaboli..uvidime co to bude potom napisem len musim pockat aspon do utorka.inak dakujem za info a rady baby..
@adriana2301 tak aspon nech vyplachuje.. Inak este je fajn od biogaja probiotika na cmúľanie, to jej tiez pomôže upraviť flóru v ústach.. Tu mononukleózu jej hadAm vyšetrovali, ked jej robili odber krvi nie?
@srdiecko9 ano s takou dg sme sli na krcne ale nepotvrdila sa..robili jej odber na EBV virus..pecenove a take vselijake..vysledky ame mali vsetky ba 2 den okrem vyterov tie cakame..
@adriana2301 tak ja si myslim, ze to budu tie kvasinky..hlavne ked zápalove parametre mala ok..kvasinky sa mohli po liečbe atb premnožiť.

@adriana2301 na hnisavú angínu je najlepsi penicilin na 10 dni, aby sa angína nevrátila..neviem preco Vam dali suprax. V každom pripade teraz to kludne mozu byt aj kvasinky..nech skúsi dcérka vyplachovat so sodou bicarbonou..lyžička do pohára s vodou a kloktať..ak nema teploty a odbery krvi boli ok, teda myslim, ze aj Crp jej asi robili, tak iba cakat na výsledok z vyteru..prajem skóre uzdravenie!!