Nepríjemnosti ohľadom sirupu
Ahojte . Dieťa chodí do špec. školy - autista.
Dnes ma p. učiteľka požiadala, či by som nemohla kúpiť sirup, pretože jedno dieťa v tr. má sirup a moje to chce tiež. Kvôli tomu vystrája a plače.
Odmietla som, pretože sirupy a sladkosti nekupujeme ani doma - deti pili sirup aj sám bez vody, dieťa má miernu nadváhu a po sladkostiach je dieťa priam besné a nevie čo so sebou.
navrhla som , aby uč. sirup schovala ba dokonca som povedala či je vôbec vhodné aby bol sirup v triede - maminka by podľa mňa sirup do školy nemala dávať.
Ako to riešiť? trvať na svojom, alebo povoliť a to môžem začať sirupy kupovať rovno vo veľkom. Dieťa si nedá povedať a rumázgať bude kým nevypije úplne všetko....
V podobnej situacii ale doma.. Povolila som, nemam nervy hadat sa s nim za vsetko. Nastastie zas az tolko toho sirupu nevypije, kedze je zvyknuty napit sa hlavne z cistej vody, ale semtam pyta lebo tato pije sirup. Idealne by bolo keby ten sirup to druhe dietatko nemalo a tym by tvoj nebol "provokovany". Lenze nevies co riesi ta druha mamicka so svojim dietatkom, mozno je to prave sposob ako ona do neho dostane aspon trochu vody.. Kupila by som kvalitny sirup a ucitelku poprosila ak sa da nech da synovi cistu vodu a sirup len ak si ozaj pyta. A doma moze pit cistu..

Kúpila by som sirup, kvalitný nejakú domácu výrobu
Zas zo sirupu nepreberie 100 kíl