icon

Neustále plačúce 7 mesačné dieťa

beatrixx123
14. dec 2021

Prosím vás 🙏🏼 Sme doma pozitívny od soboti
Mala mi od večera robí že 20min spí 20min plače celu noc aj dneska cely deň nemá teplotu tak čo jej môže byt som hotová 🙈🙈😪 mame skoro 7mesiacov

mayka730
14. dec 2021

To ze nema teplotu neznamená ze ju nieco neboli ..možno hlavicka mozno hrdlo ..mozno idu zubky ..co vieš:( skus jej dat od bolesti nurofen ..určite za tým plačom je nejaká bolest ...skore uzdravenie my sme si tým z malou prešli tiež (covidom )

silviazlat
14. dec 2021

Nekrčí nôžky? Syn mal tak koliky

jazula
14. dec 2021

My teda nemáme Covid, ale odkedy sa kúri, tak sa mi v noci malá 7m budí s plačom pravidelne kvôli nošteku. V tom suchom vzduchu sa jej zdurí sliznica a nevie dýchať…takže často vetráme, postupne znižujeme teplotu a kvapkáme pravidelne Aliamare. A lepší sa to.

roja01
14. dec 2021

@beatrixx123 moj 7 mesacny stale plakal. Isla som na pohotovost a nic nezistili. Plakal stale, tak som isla k pediatricke a ked to vyzeralo, ze opat nic nezisti, povedala som jej nech sa pozrie do usi. Mal zapal str.ucha ale bez hnisu, takze nic nebolo vidiet. Dostal atb.

beatrixx123
autor
15. dec 2021

@mayka730 dávame nurofen ale stále plač ako keby ani nezaberal studené obklady dávam aké stále plač 🙈

beatrixx123
autor
15. dec 2021

@silviazlat koliky nemáme urcite

junovedievca
15. dec 2021

@beatrixx123 zubky uz mate?

beatrixx123
autor
15. dec 2021

@junovedievca spodné len a očividne nám pôjdu vrchné
Vyzerá dneska že to budú asi zúbky