icon

Neustale vracajúca nadcha

gabca5359
Dnes o 04:58

Smiem sa spytat - mesiac bojujume s nadchou. Naprv bola taka bežna 1 tyžden - prestriekali sme nos morskou vodou, inhalovali po týždni nadcha prešla. O týžden sa nam vratila v silnejšej forme. Silna zadna nadcha s kašlom. Boli sme u doktora - crp negativne, steptokok negativny. Dala nam pamykon, alergodil, aj kvapky do ušiek. Inhalacia vincentkou, morskou vodou sme prestriekavali. Prešlo nam to po 10 dnoch. 5 dni klud a zas sme sa dnes zobudili so soplami. Stretli ste sa s niecim takym? Odkladame neustale ockovanie a vzdy mame s nadchou ,,teplotu" 37.1, 36.8.

anonym_2b4823
Dnes o 05:21

Výmenný lístok na alergológiu?

anonym_64cd96
Dnes o 05:56

Antihistaminika vyskúšajte. Je dosť mozne, že je to alergia

sara07
Dnes o 06:20

aj náš najmladší sopli , ale alergiu nemá zaručene, dva dni má , potom den nemá , potom 3 dni žlté , potom klud ..takto ideme ako sa oteplilo ....
ja napr mám chytené hrdlo, z čoho neviem studene som nemala nič absolutne, však stále čaj pijem ... do rana proste z ničoho ...
skusila by som saunu , nie finsku ale s eukalyptom ,
konvičku ste neskušali ?
tá teplota to nieviem či byva pri alergii

gabca5359
autor
Dnes o 06:50
@sara07

aj náš najmladší sopli , ale alergiu nemá zaručene, dva dni má , potom den nemá , potom 3 dni žlté , potom klud ..takto ideme ako sa oteplilo ....
ja napr mám chytené hrdlo, z čoho neviem studene som nemala nič absolutne, však stále čaj pijem ... do rana proste z ničoho ...
skusila by som saunu , nie finsku ale s eukalyptom ,
konvičku ste neskušali ?
tá teplota to nieviem či byva pri alergii

@sara07 ked mala tu silnu zadnu nadchu tak sme boli vsetci chori. Je mozne ze teraz zas od deda chytila nadchu, alebo sa dobre nevyliecila ta zadna nadcha. Myslim si ze o alergiu nejde. Iba teraz mame take obdobie. Doteraz sme chori neboli. Dieta je dojcene a vserko popapa. Uvidime ak to neprejde skusim sa popytat na tu alergologiu aj lekara.

anonym_0e8606
Dnes o 06:51

Mam niečo také uz 2 týždne. Nič nefukam, len akoby voda tečie, nos upchaty, stipe, boli, nikdy som niečo také nemala. Najprv zlepšenie, po 8 dňoch zhoršenie, dnes idem k lekárovi. Strašne to unavuje.

sisska96
Dnes o 08:35

Bude to alergia. Je jar, takže logicky