Nevoľnosť a pocity na zvracanie u 8-ročného dieťaťa
Ma s týmto prosim niekto skúsenosť u 8rocneho dieťaťa?hneď od rána to začína,plus nechutenstvo..prvýkrát to malo v septembri,pripisovala som to stresu zo skoly..prešlo to po pár dňoch a teraz sa to objavilo zas. Doktorka nám kázala dávať Mg.
Choré nieje,žiadne iné problémy.inak dobre je,má pestrú stravu.dakujem za odpovede,postrehy..
Dobrý deň prosím ako vám to dopadlo?Moja dcéra 12rocna má dlhšiu dobu ráno nevoľnosť. Pýtala som sa viacerých doktorov vraj to môže byť zo stresu alebo z menštruácie no už som zúfalá.Stalo sa že aj vracala hneď po prebudení. Akurát aj dnes zajtra idem k doktorke nech ju vyšetrí . Ďakujem
@janula5 ahoj.no u nás sa potvrdila psychická príčina.ale boli sme aj u doktorky na krv,moc a stolicu vyšetrili.chodime k psychologicke lebo to prešlo do takých depres.stavov.
Ahoj ďakujem za odpoveď mi chodíme už dlhšie k psychologicke. Školu sme kôli šikane menili pred 2rokmi ...Sme rozvedení tak aj za to .Práve že po poslednom sedení aj psychologicka bola spokojná.Dnes sme boli na krv máme ísť na sono a na neurológiu len kým všetko vyšetria.Urcite budem pátrať aj po psychickej stránke.Pomaha vám psychologicka?
@janula5 my sme len teraz začali chodiť tak neviem povedať.
Škola so sikanou nespravila nič? Ze ste museli meniť?
Nič ...hlavnou aktérkou bola triedna učiteľka
@janula5 aha.tak potom chápem.u nas sú problémy s jedným dievčaťom.. o ktorej som si myslela ze je kamarátka.. triednu ma chvalabohu perfektnu.
U nás to tiež tak začínalo.Len učiteľka začala deptat moje dieťa tiež trvalo to strasne dlho kým som to pochopila. V novej škole zapadla perfektne.No ako ide do puberty či sa niečo mení neviem.Dnes sme boli na sono to dopadlo dobre aj keď ráno nad zachodom predychavala . Zajtra bude krv .Tak som zvedavá.Stale nad tým rozmýšľam modlím sa aby to nebolo nič vážne.
@janula5 tak ono psychika pracuje dlho..a ona keď je aj taka citlivejšia povaha,horšie spracováva stres..možno by ste ju mali k tej psychologické objednať.ked je dobra naučí ako spracovávať stres,nájsť také spúšťace a pomôže to potom človeku až do dospelosti...teda v toto dúfam ja..ze to takto bude u nás...lebo moja dcérka sa teraz veľmi trápi...nevieme jej pomôcť.. a ma len 8.
Ma nedostatok železa.Ze stoho to môže byť .No vraj to bude trvať aj mesiac kým sa to upraví.K psycjogicke chodíme už skoro 2toky
Ahoj.mozem sa spytat ako ste dopalli? Riesime to ist s 8 rocnou😒
Ja tiež ale u chlapca ....
Teraz sme zistili ze ma parazity, nasla v stolici dostala Vermox, aj mladsiu svrbel konecik preliecili sme aj ju. Uz posledne dni zacalo boliet tak ze ma horke sliny, zacnu sa jej viac tvorit a ma potrebu to vypluvat. Po prazdninach sa uz nenecham odbit a pytam gastro vysetrenie
@lealackova a davate mu aj nejake lieky volnopredajne aspon? Alebo dievcata ktore ste mali taketo problemy ja uz fakt nevladzem pozerat sa na to moje trpiace dievcatko chcem jej aspon pomoct niecim volno predajnym kym prideme na problem poradte prosim🥹
@masha123 môjho pred spaním napína že nechce spať sám pritom spi sám 3roky úplne sme sa vrátili dozadu ....spim v izbe s nim ...dnes som skúsila dat sedaliu sirup uvidíme tiež som na prášky z toho ....pôjdeme k psychologovi

Ze by strach zo skoly? Sikana? Zle znamky?dieta treba poriadne vyspovedat co sa deje v skole