icon

Nevoľnosť u 10-ročného syna

pitinko
20. mar 2023

Ahojte, mám problém s 10 - ročným synom. je dosť chudý no vysoký ale je nejaký slabší v športe. Trochu pobehá a už príde domov že je mu zle na brušku na vracanie a stáva sa to dosť časťo. Je slabý jedák ale ako má svoj deň tak sa aj dosť naje. Všetky výsledky u dr. sú ok krv, srdce, štítna žľaza... už neviem čo s ním. Neriešite niekto podobný problém. Som z neho zúfala. Díky za každý podnt

sipopa
20. mar 2023

my sme si takisto presli niecim podobnym, neviem teda, ci je to to iste, alebo je to uplne nieco ine, ale nas potrapila candidoza, takisto take stavy, ze mu bolo stale na vracanie, nejedol hadam aj dva tyzdne poriadne, no proste cista katastrofa. som rada, ze uz je to za nami. aj ked je pravda, ze este niekedy sa stazuje na taku jemnu bolest brucha, ale z najhorsieho uz je vonku.

pitinko
autor
20. mar 2023

@sipopa díky za odpoveď ako sa mu kandidoza prejavila a ako ste na to prišli?

gabika0825
20. mar 2023

@pitinko boli ste aj na alergologii? Či náhodou nemá nejaké potravinové intolerancie? A ako sa tu píše môže byt aj tá candida. Podobne priznaky mal kamoskin maly, ale 5 ročný. Nechcel jesť, brucho nafúknuté, chudý ako šparatko, všelijaké vyšetrenia mal tiez v poriadku. Až potom zistili ze to robí mlieko a mliečne výrobky.

pitinko
autor
22. mar 2023

hej len po tej fyzickej námahe je to horšie, alergie má rôzne ale nie potravinové.... proste nič nevládze...

labocca
26. jan 2025

@pitinko ahoj,ako ste to prosim poriesili so syncekom? Prislo sa na nieco resp.preslo to?
Ja riesim podobny problem so synom…
Dakujem mockrat!