Nevysvetliteľný vysyp na tele
Ahojte, syn má po tele takéto pupáčiky už 3 deň. Boli sme u lekárky, povedala, že je to z potu a pre istotu dala fenistil. Kúpem ho 2x za deň, nemal teplotu, sem tam kýchol. Nezdá sa mi to ako potnicky, nemenili sme ani prach ani v jedle nič. Čoraz viac sa mu to zhoršuje, budem si pýtať papier na kožné no aj tak sa bojím, že čo to je. Má to hlavne na chrbáte, po rukách a na hrudi. Nohy má čistucke. Ďakujem za rady

na kozne nepotrebujes vymenny listok
@viestta to naozaj? Normálne prídem na kožné a poviem akútny stav? Či mám radšej zavolať dopredu aby o mne vedeli
@viestta to naozaj? Normálne prídem na kožné a poviem akútny stav? Či mám radšej zavolať dopredu aby o mne vedeli
@misiacik24 naozaj. i ta zoberu hned alebo sa treba objednat zavisi od konkretnej ambulancie
Môj mal to isté, neprišla som na to, čo to presne je. Podľa pediatričky alergia a podla alergologičky vírus.
Tak zajtra ideme hneď ráno ku kožnej, som zvedavá čo nám povedia
@misiacik24 mne to príde ako potnicky, prečo ho Kupka 2krat denne? skus ho okupat raz za deň,kde ma pupaciky nekremuj, daj práškový detsky púder,ak sú to potnicky, po tomto sa do rana stratia....
@misiacik24 fenistil mu kludne daj,ak je to predsa len dáka alerg,reakcia,ale treba ho dat 3krat denne a viac dní po sebe....ale prikláňam sa skor k tým potnickam
@misiacik24 moja dcérka má to isté a začalo to teraz ako sa oteplilo a začala sa potiť ... Ja si myslím že su to potničky ... Ale napíš že čo povedala kožná 😉
Ráno sme boli u kožnej, nevedela presne povedať, podľa nej to potnicky nie sú ale krupicovy vysyp pri atopickom ekzéme - dala krém Advantan ak to neustúpi máme prísť znova
Ráno sme boli u kožnej, nevedela presne povedať, podľa nej to potnicky nie sú ale krupicovy vysyp pri atopickom ekzéme - dala krém Advantan ak to neustúpi máme prísť znova
@misiacik24 ja mam advantan na seboroicku dermatitidu vo vlasoch.
Mne nakoniec volala detská, že to kľudne môže byť 5 alebo 6 choroba, že nemusí nastúpiť hneď teplota. Tak pokiaľ krém nezaberie mám prísť v pondelok ku detskej

na kozne nepotrebujes vymenny listok