icon

Niečo na imunitu 2-ročného dieťaťa

denisa58
23. sep 2023

Dobrý deň potrebovala by som poradiť čo dávať 2 ročnému dieťaťu na imunitu nastupujeme do škôlky a nechcela by sme aby po dvoch dňoch ostali doma ..čo mi odporučíte z vlastnej skúsenosti ďakujem

hennyinnsbruck
23. sep 2023

5 tim mamickam akoze pomohol XY preparat a dalsim 5 nie.
Nepchaj donho umeliny . Cim je dieta starsie tym je menej chore . To je uplne normalne.
Musi prist do kontaktu s bakteriami a virusmy.tak sa potom buduje “imunita “

Najlepsi je kontakt s detmi a ludmi uz pred skolkou, stare zname neprekurovat, neobliekat moc a byt vonku za kazdeho pocasia.

rebrambora
23. sep 2023

Tak dvojrocne je snad v jasliach a ak nastupuje niekam teraz, tak myslis na to trosku neskoro. Ak napriklad od januara, tak to este trosku sancu vysefovat mas, ale aj tak je to veeelmi individualne. Ak ma dieta pestru stravu plnu zivin, vhodne sa otuzuje, nemas absolutne ziaden dovod zatazovat zaludok nejakymi vitaminmi.
Tolko vlastna skusenost od deti, kt navsetvovali jasle od 6 mesiacov. Pomaly vystavovat babo nepriaznivim podmienkam.
Neexistuju zazracne medvediky, kt toto vyriesia zo dna na den, tyzdna na tyzden, ba mesiaca na mesiac.

patka06
23. sep 2023

Imunita sa dlhodobo buduje od narodenia, nie pár dní pred nástupom do škôlky očakávať zázraky od umelých prostriedkov z lekárne, ktoré zvyčajne majú minimálny účinok

misicka36
23. sep 2023

@denisa58 ahoj. Ako píšu predtým žienky, tak majú pravdu... Trebalo na to skôr myslieť... Ale tak.. Lepšie neskoro ako nikdy 😊 ja odporúčam bioaktiv 😊 môjmu synovi pomohol.... Nebýva často chorý a keď je tak ma max soplik 😊

domka222
23. sep 2023

Ak si chcela dávať niečo na imunitu, tak si mala začať min 3 mesiace pred nástupom. Načo chceš dávať, keď ani možno nebude často choré? Ja som sa tiež bála, lebo pred nástupom každý mesiac dieťa choré. Teraz klop,klop už tri týždne v škôlke a nič

54tinka54
23. sep 2023

@denisa58 ja dávam dvojročnému na imununitu sirup od značky Terézia - baby imun. Je to prírodný sirup, bez umelých prísad či konzervantov. začala som ho dávať len cca tri týždne dozadu takže neviem či bude nejak účinný. Uvidíme 🙂

nikpa
23. sep 2023

@denisa58 tomu sa zrejme nevyhnete aj keby si mu dala neviem čo ale ja odporúčam kozie kolostrum alebo imunoglukan. A hlavne to teba začať dávať minimálne 2 týždne pred príchodom do kolektívu.

vasjar
23. sep 2023

My sa snažíme stále dávať tie probiotika, sem tam viť C.

1975renca
23. sep 2023

Ja som davala od 2.rokov odkedy chodila do jasli od Terézia 100%rakytnikovy olej, neskor som pridala preventívne vironal, pri chorobe som doplnila draciu krv a v zime céčko... rakytník davam doteraz od jesene do jari
Imunita sa vytvara postupne v kolektíve pri styku s inými virusmi, baktériami ako sa dieta stretavalo bežne, takže čokoľvek date, dieťa bude reagovať aj tak ako možno nechcete ...