icon

Niečo na podporu chuti pre 9-ročného

lacusko
17. nov 2022

Maminy prosím poraďte niečo na podporu chuti pre 9-ročného syna. Už som zúfalá. Dokopy nič nechutná, na všetko povie, že nie je dobré. ☹

deti95060810
17. nov 2022

Peritol...na predpis
alebo počkaj na pubertu - ešte len to sa budeš čudovať čo všetko mu bude chutiť...😉

nelca84
17. nov 2022

@lacusko mozte skusit Pangamin

lacusko
autor
17. nov 2022

@deti95060810 každý mi to hovorí, že počkaj keď ti zje aj hlavu ale kedy to bude.....teraz sme mesiac v kúpeľoch a ničoho sa nechce poriadne najesť. ☹

lacusko
autor
17. nov 2022

@nelca84 ďakujem

val9
17. nov 2022

@lacusko tak to bude zmena prostredia ...možno mu tá strava "kupelna" ozaj nechuti🙈 my sme mali ten problém v hoteli s 3 ročným umenie bolo aby niečo zjedol nič mu nechutilo

poleva
17. nov 2022

@lacusko vitamin B

marianarem
17. nov 2022

@lacusko Moj muz bol takyto legendarny nejedak, v podstate ani necitieval hlad. Ziadne povzbudzovace chuti nepomohli. Zmenilo sa to v 10 rokoch. Normalne si pamata na den, ked bol prvykrat ozaj hladny a s chutou nieco zjedol. Odvtedy zacal srotovat a aj sa mu vyrazne rozsiril jedalnicek. Moj bratranec bol na tom podobne. Uz to mozno nie je daleko.

slavkaadusko
17. nov 2022

@lacusko sirup Pediakid ja som to dávala synovi a pomohlo.

vler
17. nov 2022

@lacusko sport; po poriadnom treningu by mal byt hladny

lacusko
autor
18. nov 2022

@val9 bohužiaľ nie je to len tým. On ani doma nechce žiadnu nátierku, maslo, salám nič. Suchý chleba, suchý rohlik, všetko suché. Suchá ryža, mäso bez šťavy......

30ericka
18. nov 2022

@lacusko no tak uz len asi B12 pichať.. alebo je to psychika..