Nízke biele krvinky
Ahojte maminky syn ma opakovane nizke biele krvinky hodnota ma byt 4,5 a on ma trvalo opakovane hodnotu 1. Mate niekto skusenosti alebo podobny problem? Uz mame termin na ambulanciu pediatrickej hematologie a onkologie.ale az o mesiac. Tak prosim ak mate nejake skusenosti ze sa to vyriesilo len vitaminom ,pyridoxinom alebo tak podelte sa prosim 🙂 Alebo aj kludne ine skusenosti.Dakujem 🙂
No ani moj este nebol v podstate chorucky to je na tom zaujimave..u nas vyskocilo aj nieco s imunitou IGE a veru ma ekzem.buduci tyzden ideme k imunoalergologicke a potom o mesiac na tu hematologiu tak som zvedava.doktorka ma podozrenie na neutropenicky syndrom tak snad nie. A vase hodnoty sa same od seba casom upravili ? Aj ste chodili na hematologiu ??
Nie, na hematologiu nás neposlali, nás mal nízke IGa a nakoniec ma hodnoty hraničné, ale lepšie ako mal, vraj nikdy to nebude ako u väčšiny ľudí, ale ozaj je zdravý ako repa. Neskôr ho už nesledovali, takže teraz neviem ako na tom je. Má 8 rokov
@pauluska4692 dobrý deň, prosím Vás ako ste vtedy dopadli? Máme podobný problém so zníženými leukocytami, ďakujem

Aj my sme mali a imunita na bode nula pomaly, ale pritom absolútne nebol chorý. Detská, na gastre aj na imunológii mi povedali že deti a takými výsledkami sú úplne vylúčené z kolektívu, a nás chodil od dvoch rokov do škôlky a nič. Akurát mal atopický exem a problémy a trávením..ale to všetko prešlo vekom.