Nočné horúčky u 3,5-ročného syna
Ahojte, prosim, syn mal 4 noci horucky od 38 do 39, velmi zeravy na dotyk, citil sa zle, ale iba v noci, dala som liek, spinkal. Rano bez teploty, aj v priebehu dna, zivy, hravy, len ku veceru unavenejsi, ale bez teploty, bez ziadneho ineho priznaku, nic..ak bude teplota aj tuto noc, zajtra budem volat pediatricke, no uprimne nechcem ist zase hodinu cakat do plnej cakarne. Tak dufam, ze bude v poriadku.. Stretli ste sa prosim s takym niecim? Deti ked mali horucky, vzdy mali nieco ine - zubky, sople, virozu.. Ale takto, "iba" horucky a iba v noci.. Dakujem za kazdu skusenost
Môj syn keď bol menší, mal väčšinu chorôb takúto. V noci horúčky, cez deň v pohode. Hral sa, možno bol unavenejši z tej noci,ale inak žiadne príznaky, málokedy sople.
@bubuzu a co to byvalo prosim ta? Same preslo, iba si znizovala horucku? Nepoznam taketo, vzdy len horucka v kombinacii 😁😔
Spôsobuje to cirkadiánny rytmus aktivity hypotalamu, ale môže byť pri zápale močových ciest, infekčnej mononukleóze, tuberkulóze, Hodgkinovom lymfóme, ... ZS
U mojho takto boli virozy. Ale on maval zvysenu teplotu aj cez den mierne, a vecer a na noc mu stupla. Tri styri dni a koniec
U nás tiež takto bežne 🙂 cez deň pohoda, noc vysoké teploty
Poslednu chorobu sme mali tak ze 3 dni horucky a az na 5 den prisli zapchate dutiny. A nikdy sa to nepustilo do soplov. Postupne sa mu vstrebali. Velmi cudna viroza.
Ale 4 dni je dost dlho. Urcite daj skontrolovat najma usi a moc ci tam nie je bakteria.
Spôsobuje to cirkadiánny rytmus aktivity hypotalamu, ale môže byť pri zápale močových ciest, infekčnej mononukleóze, tuberkulóze, Hodgkinovom lymfóme, ... ZS
Ano, ideme dnes k pediatricke. Prinesieme aj moc.
@ninazemna dakujem, idem si popozerat prejavy ake su dalsie, nepaci sa mi to

Môj syn keď bol menší, mal väčšinu chorôb takúto. V noci horúčky, cez deň v pohode. Hral sa, možno bol unavenejši z tej noci,ale inak žiadne príznaky, málokedy sople.