Nočné svrbenie v okolí močovej rúry u 4-ročnej
Ahojte moju 4 rocnu už týžden svrbí v oblasti močovej rúry nič ju neboli, iba sa sťažuje na svrbenie. Najprv som si myslela ze len vymysla pred spanim...potom som davala sudokrem a bepanthen no nezabralo...Co by to mohlo byt? Dr ma dovolenku tak mame prist az v piatok...Nemohli by to byt parazity? Mrle napr? Nevidím nič v oblasti konečníka no dosť ma len predstava ze by to mohlo byt stresuje😅 . Hygienu dodržiava dobrú, každý večer sa sprchuje, ruky si po toalete umýva vždy no odkedy chodi do škôlky a deti si po sebe sadaju na wc tak sa mi na toto sťažuje.. nemal niekto niečo podobné? Ďakujem
@anonym_autor mne to znie ako mykóza (áno môže byť aj v močovom ústrojenstve)
Sťažuje sa na svrbenie v oblasti močovej rúry a ty jej pozeráš konečník? Aká je v tom logika? Choď sa poradiť do lekárne, čo jej na to dať, kým sa dostanete k lekárke.
@anonym_4471d7 ano lebo " online doktor" mi povedal ze to môžu byť parazity - mrla detská ktorá migruje v noci z konečníka aj do močovej rúry no najčastejšie sa to zbadá na konečníku kde sa kladú vajicka 😵💫 vraj je na to len liek proti týmto mrliam na predpis cize čakám do piatka ale netuším ako jej to potvrdí na istotu
@anonym_autor mne to znie ako mykóza (áno môže byť aj v močovom ústrojenstve)
@anonym_655e8a lenže nemá žiadny výtok ani ju nič nebolí nestipe..nikdy nemala žiadny problem sliznicu ma čistú preto tomu nerozumiem
@anonym_655e8a lenže nemá žiadny výtok ani ju nič nebolí nestipe..nikdy nemala žiadny problem sliznicu ma čistú preto tomu nerozumiem
@anonym_autor nemusí mať výtok ani ju nič nemusí štípať.
Píšem o močovom ústrojenstve -toť močová rúra,…
@anonym_autor nemusí mať výtok ani ju nič nemusí štípať.
Píšem o močovom ústrojenstve -toť močová rúra,…
@anonym_655e8a aha vôbec sa nevyznám do toho..máš s tým skúsenosti? Ako sa to zisti/lieči?
@anonym_autor kontrolovala si moč prúžkom z lekárne?
Moja dcéra mala atypický zápal močového ústrojenstva. Trvalo to 10 dní a nakoniec sme dali ATB lebo si s tým telo neporadilo. A vyzeralo to tak že problém bol len v noci keď spala a necikala množili sa baktérie telu bežne prítomné - bola dlho chorá imunita išla dole baktérie sa premnožili a bol problém ráno prvé až 3 cikanie a potom bola OK. Doslova sa vždy dovečera z toho vycikala.
@anonym_autor tiež ma hneď napadli mrle. Keď ju už do tepla zakryješ počkáš trošku, tak tie mrle vylezu z konečníka. Da sa ich vidieť voľným okom. Trosku jej roztiahnes riťku a ak ich ma tak budú tam. Vlastná skúsenosť.
@anonym_autor prepač ale keby trba svrbí spodok by si čakala do piatku? Ved doktorka ma každá jedna zastupujuu lekárku...prečo nejdeš hneď ráno ved to musi byt nepríjemné
@anonym_autor prepač ale keby trba svrbí spodok by si čakala do piatku? Ved doktorka ma každá jedna zastupujuu lekárku...prečo nejdeš hneď ráno ved to musi byt nepríjemné
@anonym_cad624 rozumiem ako to myslíš no ide o to ze ju to svrbí len večer, potom zaspi a je pokoj celý deň zas nič len zas večer ju to svrbí a chce aby som natrela bepanthenom a vtedy je pokoj..
@anonym_autor tiež ma hneď napadli mrle. Keď ju už do tepla zakryješ počkáš trošku, tak tie mrle vylezu z konečníka. Da sa ich vidieť voľným okom. Trosku jej roztiahnes riťku a ak ich ma tak budú tam. Vlastná skúsenosť.
@leona45 do rána som striehla a budila sa aby som ich "vystriehla" ale nevidela som tam úplne nič...
@anonym_autor kontrolovala si moč prúžkom z lekárne?
Moja dcéra mala atypický zápal močového ústrojenstva. Trvalo to 10 dní a nakoniec sme dali ATB lebo si s tým telo neporadilo. A vyzeralo to tak že problém bol len v noci keď spala a necikala množili sa baktérie telu bežne prítomné - bola dlho chorá imunita išla dole baktérie sa premnožili a bol problém ráno prvé až 3 cikanie a potom bola OK. Doslova sa vždy dovečera z toho vycikala.
@anonym_0eb4e0 ďakujem za odpoveď. Moja chodieva v noci cikat minimálne raz okolo 5 ráno ale akk sa sťažuje s týmto tak ide pred spanim aj 2x cikat ..ach
@anonym_cad624 rozumiem ako to myslíš no ide o to ze ju to svrbí len večer, potom zaspi a je pokoj celý deň zas nič len zas večer ju to svrbí a chce aby som natrela bepanthenom a vtedy je pokoj..
@anonym_autor proste ozaj by som nečakala a išla hneď ráno aj za zastupujúcim lekárom

Sťažuje sa na svrbenie v oblasti močovej rúry a ty jej pozeráš konečník? Aká je v tom logika? Choď sa poradiť do lekárne, čo jej na to dať, kým sa dostanete k lekárke.