icon

Nočné vracanie u detí

evakozickova
22. feb 2025

Dobré ráno,moja 4 ročná dcérka dva dni po sebe v noci zvracala... Cez deň nič,ani sa nesťažuje na bolesť,proste nás zobudí s tým,že už zvracala... Stretli ste sa niektorá s tým ? Čo máme robiť ?

dejna_
22. feb 2025

@evakozickova aj môjmu synovi sa toto dialo trvalo to 5 dní ..je to asi rok dozadu. Vždy sa v noci zobudil a začal vracať a hnačkovat ...nakoniec to.bola len črevná viróza. Ale tiež ma strašne desilo, že cez deň bol v pohode nič mu nebolo a prišla 4 hodina ráno a už išiel.

glade22
22. feb 2025

Tak sú to 2 dni, nie 2 týždne. Kľudne môže mať nejakú virózu a ak ste nenasadili diétu, tak vracala zase. Takže pekne diéta, hlavne žiadne mlieko, dostatok tekutín , probiotiká a uvidíte.

koniarova
22. feb 2025

Hlavne by som spala jednu, dve noci pri nej a sledovala ju.

evakozickova
autor
22. feb 2025

@koniarova spí somnou.

evakozickova
autor
22. feb 2025

@dejna_ fu až 5 dní ? Len moja nehnackuje,iba zvracala... Je to hrozné v noci sa zobudí s plačom a už je všetko ogrcane.

zuzanaete
22. feb 2025

Mali sme doma crevnu virozu a syn zacal vracat v noci, potom este rano a potom bol cez den ok, ale dalsie 2-3 noci opat vracal.

koniarova
22. feb 2025

@evakozickova aj dnes vracala?

evakozickova
autor
22. feb 2025

@koniarova včera v noci zvracala 3 krát a dnes v noci raz...

evakozickova
autor
22. feb 2025

@zuzanaete a to môže byť taká črevná viróza ? Že zvracala iba v noci a cez deň jej nič nieje ?

zuzanaete
22. feb 2025

@evakozickova Ostatni clenovia rodiny sme vracali ovela castejsie a teda aj cez den. Tento jeden syn to mal takto. Kedze sme boli aj ostatni chori, tak urcite viem, ze mal virozu. Preco vracal iba v noci netusim.

evakozickova
autor
22. feb 2025

@zuzanaete my máme problém aj zo zápchou pred dvoma týždňami sme boli v nemocnici dlhodobo užíva duphalak a espumisan