icon

Nočné záchvaty kašľa u dvojročného dieťaťa

27. máj 2025

Mamičky nestretli ste sa u vašich detičiek s takýmito zvláštnym kašľom ?
Cez deň má možno 2-3 take záchvaty , inak vyzera že jej nič nieje. No Záhorské to je keď zaspi tak po hodine možno , vtedy sú tie záchvaty častejšiey. Kašeľ je spočiatku vlhký(sj pocit ten hlien jej v plucach) , vykasliava hlien , no ako sa rozkašle tak kašle niekoľko sekúnd až už by som sa najradšej nadýchla za ňu. Sem tam na konci až vypľuje hlien. Ráno sa stalo že až vyvrátila hlien.

Ak chce mat niekto rady typu k dr. , bola som 🙌🏻
Zaujímajú má len skúsenosti že pri com takto kašeľ bol…

miriamzba
27. máj 2025

U mojich pri rsv.

autor
27. máj 2025
@miriamzba

U mojich pri rsv.

@miriamzba čo vám pomáhalo pri tých záchvatoch ?
A inak nebolo nič na nich pozorovať len ten kašeľ ?

miriamzba
27. máj 2025

Nízke saturacie, ale inak vôbec nič, ani len teplota. Ale ten kašel trval potom ešte skoro 3 týždne.

miriamzba
27. máj 2025

A dali mi pre ňu ventolin, ten nepomáhal, a kortikoidy, tie zaberali aj keď som z toho, že ich musí brať, nebola nadšená.

mariynka
27. máj 2025

Cierny kasel byva nocny.

doriiis
28. máj 2025

Zisti,či nemá alergiu na roztoce

morusha
28. máj 2025

U nás zabral až klacid na pľúcne chlamýdie.

katica312
28. máj 2025

Ja som si s dcérami prešla niečím podobným , v noci záchvat kašla kašlali pokiaľ nevykašlali hlieny a už bolo dobre alebo až ráno do 10 minút od zobudenia. Cez deň zakašlali len občas. U doktora som bola niekoľko krát. Krv, stery, všetko negatívne, nezaberalo nič, fenistil, stoptussin, tussin...Po 7 mich týždňoch to prešlo samé. Predpokladám že to bol nejaký vírus , teda asi.

nikushka8
28. máj 2025

Opakovat stery, odbery. Nasa ked mala 2 rokyr mala niečo podobné, 2m nocne zachvaty, ale tak,ze vyse hodiny ju nonstop dusilo. Chodili sme k dr kazdu chvilu, ale doteraz nevieme,co to bolo (krv na mykoplazmy chlamydie negatívna). Zabral az klacid