Nočný kašeľ u 3-ročného dieťaťa
Doby deň prosím vás stalo sa mi to prvý krát syn ma 3 roky celý den pohode zakaslal asi 10 krat ale ze by bol zachripnuty nic uplne pohode skôr ma nádchu zastavenu okolo 1 v noci som sa zobudila ako zakaslal ale 4 krat úplne divno hrncovito hned som sa zľakla ze laringitida otvorila som okno dala fenystil čakala som co bude ale nič spinkal ďalej nejde mi do hlavy ten kasel preco tak kaslal prosím vas stetli ste sa stym?
Niečo možno naňho ide alebo ho obchádza preistotu by som mu niečim podporila imunitu a uvidíš ako sa to vyvrbí. Možno z toho nakoniec nič nebude.
@autumn1 lenže preco ten kasel ?
Moze byt Laryngitida.
Dobre vyvetraj pred spanim,nech tam sucho nema sleduj .
Moja tak mala 2x . V noci brutal hrncovy kaslisko cez den nic.
Prejde to same .
@simkarisko11trnava Nie je alergik? Toto obdobie je veľmi hrozné pre alergikov, tak možno mu vyskočili zadné sople, toto mu steká a preto v noci kašle...
@simkarisko11trnava moze to byt alergia, nachladnutie, laryngitida, zacinajuci zapal priedusiek... Ked chces mat istotu skoc k dr nech ho vysetri.
U nás sa nočným kašľom prejavila alergia na roztoce
@simkarisko11trnava Nie je alergik? Toto obdobie je veľmi hrozné pre alergikov, tak možno mu vyskočili zadné sople, toto mu steká a preto v noci kašle...
@sisi077 ma sople to ano ale kaslal tak divno ako hncovito
@simkarisko11trnava moze to byt alergia, nachladnutie, laryngitida, zacinajuci zapal priedusiek... Ked chces mat istotu skoc k dr nech ho vysetri.
@autumn1 pojdem jasné dnes
Moze byt Laryngitida.
Prejde to same .
@biglovemom on zakaslal tak mozno 3krat
@biglovemom on zakaslal tak mozno 3krat
@simkarisko11trnava úplne normálne keď ma sopeľ ze v noci kašle.Nechapem preco si z toho v strese .sme zažili také kašle ze hodiny sa nevedeli ukludnit. To ze 4x zakasle v noci nad tým by som sa ani nepozastavila
@sisi077 ma sople to ano ale kaslal tak divno ako hncovito
@simkarisko11trnava Bez ohľadu nato, čo ti povie MUDr. by som podporila na jeseň imunitu niečím fakt kvalitným, čo si skutočne zaberá. A na ten kašeľ existuje jeden super sirup. Ak budeš chcieť napíš ss...
@simkarisko11trnava úplne normálne keď ma sopeľ ze v noci kašle.Nechapem preco si z toho v strese .sme zažili také kašle ze hodiny sa nevedeli ukludnit. To ze 4x zakasle v noci nad tým by som sa ani nepozastavila
@mmoni89 ja viem ze je to normálne len mne nejde do hlavy ze tak hrncovito kaslal to som sa stym ešte nestretla
Moze byt Laryngitida.
Prejde to same .
@biglovemom a to len jednu noc?
@simkarisko11trnava Bez ohľadu nato, čo ti povie MUDr. by som podporila na jeseň imunitu niečím fakt kvalitným, čo si skutočne zaberá. A na ten kašeľ existuje jeden super sirup. Ak budeš chcieť napíš ss...
@sisi077 dávam imunoglukan
Moze byt Laryngitida.
Prejde to same .
@biglovemom jednu noc to mala?
@mmoni89 ja viem ze je to normálne len mne nejde do hlavy ze tak hrncovito kaslal to som sa stym ešte nestretla
@simkarisko11trnava môj prostredný syn tiež tak začal kašľať cca v 3rokoch ,ma 9 a kašle tak doteraz.najmensi a najstarší keď sú chorý kašlú pekne hlieny dobre sa to počúva a prostredný čisto ako prefajceny stary chlap,znie to desivo🤣už som si zvykla.ked sa ti niečo nezdá chod doktorke a vôbec za tým nemusi byť nič viac.pokial je to v rámci toho ze je prechladnuty je to normálne. Keby kaslal len tak každú noc už by to mohla byť alergia.nasi sú aj alergici
@sisi077 dávam imunoglukan
@simkarisko11trnava Ak si spokojná a dieťa je minimum choré, tak super 👍👌
@biglovemom jednu noc to mala?
@simkarisko11trnava 1noc dost ,druhu slabsie a bolo po.pises ze ma sopel mozu mu zatekat,vyvys vankus trochu.
Ziadny stress ako choroba pride tak odide .nech vela pije ,ziadne umele vitaminy netreba, telo si poradi samo.
@simkarisko11trnava 1noc dost ,druhu slabsie a bolo po.pises ze ma sopel mozu mu zatekat,vyvys vankus trochu.
Ziadny stress ako choroba pride tak odide .nech vela pije ,ziadne umele vitaminy netreba, telo si poradi samo.
@biglovemom verím ze.to bude dnes uz dobre a cez deň nekaslala?nebáli ste sa?
@biglovemom verím ze.to bude dnes uz dobre a cez deň nekaslala?nebáli ste sa?
@simkarisko11trnava nekaslala.
Nie ja sa chorob nebojim.Patri to k zivotu.uz mala aj 40,6 teplotu v noci.
Viem co robit v urcitych pripadoch.
Sucitim s dietatom ,ved je to moje vsetko,ale ako choroba Pride tak odide 😊
@simkarisko11trnava nekaslala.
Nie ja sa chorob nebojim.Patri to k zivotu.uz mala aj 40,6 teplotu v noci.
Viem co robit v urcitych pripadoch.
Sucitim s dietatom ,ved je to moje vsetko,ale ako choroba Pride tak odide 😊
@biglovemom ja som taka stresmenka
@biglovemom ja som taka stresmenka
@simkarisko11trnava a preco ? Naco je to dobre ?prenasas na dieta a o to horsie mu bude .na bezne choroby sa neumiera, ani na laryngitidu ked dieta lapa po vzduchu 😊
@simkarisko11trnava môj syn jednu noc tiež zaksšľal ako keby len omylom, 3x a potom spal. Tiež tak štekavo ako na laryngytidu, potom zase celý deň nič a ďalšiu noc už sme nespali, do toho aj teplota, a kovid.
@simkarisko11trnava Ja aj môj syn s tým problémy máme. Synovi keď bol malý zistili, že je alergický na prah,roztoce,perie.
@simkarisko11trnava och. Ma sople, je to dieťa, moje počas nádchy kašľu hlavne v noci, keď ležia. Hlieny zatekaju. Nerozumiem, prečo si z toho takto vydesená. A keď príde viróza, vyššie teploty, naozajstný silny kašeľ, čo potom? Proste kľud, kým je to len nádcha a kašeľ, nesla by som s trojročným k dr, tam môže kadeco ďalšie chytiť. Fenostil, niečo na kašeľ kúpiť, nám pomáha aj solmucol napríklad, sprej do nosa a poriadne fúkať nos. U trojročného to bude asi boj, aspoň u nás je, ale základ je prázdny nos. No a sleduj ho. Ak sa to zhorší, potom smer dr. Kým je malý aktívny, nic ho neboli, tak nerob paniku
@simkarisko11trnava fenistil ti moc nepomoze tam treba ine
@simkarisko11trnava fenistil ti moc nepomoze tam treba ine
@anonym_6b1cf8 bola som u dr dal mi fenystil a dokonca aj atb ze ma červené hrdo
Moze byt Laryngitida.
Prejde to same .
@biglovemom a kaslala dlho nebáli ste sa?
@biglovemom a kaslala dlho nebáli ste sa?
@simkarisko11trnava nie dlho.coho som sa mala bat😳😅
@simkarisko11trnava nie dlho.coho som sa mala bat😳😅
@biglovemom ze jej ten kasel neprejde a ze budete volať 112

Niečo možno naňho ide alebo ho obchádza preistotu by som mu niečim podporila imunitu a uvidíš ako sa to vyvrbí. Možno z toho nakoniec nič nebude.