icon

Nočný úraz dieťaťa pri spoločnom spánku

bex123
23. feb 2025

Ahojte Maminy.
Malinká spáva spolu s nami zároveň sa nám stáva, že v spánku sa posadí dokonca aj postavi.
Doteraz bolo všetko ok, akurát v noci som sa zobudila na to ako sa malá buchla o moje čelo a počula som taký divný zvuk akoby prasknutie. Neviem ani z akej výšky mohla na mna padnúť ani že kde sa buchla. Kus poplakala inak sa zdá byt ok… ja už panikarim. Máte s tým nejaké skúsenosti? Za odpovede ďakujem

dadka1997
23. feb 2025

Urcite jej nič nie je, pridu horsie pady a buchnutia a to ti pisem ako mama 😃 lebo to už poznam, ale mozu sa stat horsie veci počas spolocneho spanku, napriklad prilahnut dieta a podobne, cize naucit spat vo svojej postielke a bude po probleme

euka210
23. feb 2025

@bex123 nevieme vek dietata, ale ked sa postavi, tak asi vacsie. Nas spadol a buchol hlavu o riadiator a nic mu nebolo.

lucia23529
23. feb 2025

Naša spáva tiež s nami, občas sa obúchame ale málokedy väčšinou len keď lezie po nás…spáva na jednej strane postele a my s mužom na druhej a dávam ju vždy aspoň od môjho ramena smerom nižšie nech keď sa točí ide skôr do tela hlavou ako hlava o hlavu. Takze keď aj v noci sadne tak je v strede postele a keď náhodou lezie na čelo postele tam sme už dali taku hrubú deku aby sa nebuchla a dám ju dole lebo začne mrnčať 😀 a ten spoločný spánok je podľa mňa super lebo akože kým bola v postieľke som sa vôbec nevyspala. Len ešte teda máme zábrany na posteľ preto spi pri kraji

angeli121212
23. feb 2025

@dadka1997 no neviem či bude po probléme... Veď aj v postieľke sa môže posadiť a postaviť a otrieskať si hlavu..

buducamama
23. feb 2025

@dadka1997 nase drobatko malo 4 zuby a z horneho si odbilo co blbo narazilo o zabradlie postielky ked stalo. Len som tak bokom oka videla, ako tuklo pusou o postielku a strasny plac. Ani ma nenapadlo, ze si to odniesol zub, az potom neskor nahodou som zbadala, ze kustik chyba.

bex123
autor
24. feb 2025

Ďakujem vám moc za vaše odpovede a skúsenosti ♥️