Novorodenec kaká do každej plienky
Stane sa, ze denne nalozi aj 4-5krat. Je to ok? Krmena UM.
Áno je to ok, moja myslím že tak mala aj 2 mesiace..
ano, si uvedom, ze doteraz bolo dietatko krmene 24 hodin denne na pokracovanie. Takze teraz sa musi traviaca sustava prisposobit. Chvilku to potrva
To ho prebaluješ len 4-5x denne? Ja od narodenia miniem 10+ plienok denne, aj to je spodná spodná hranica. A áno, kakala toľkokrát bežne, teraz po 11 týždňoch je to už oveľa menej.
Je to úplne normálne. Novorodenec potrebuje cca 10 plienok denne a kľudne aj v každej môže byť "kako"
Uplne vporiadku, traviaci system si musi zvyknut na mlieko, casom sa to upravi.
Je to ok
Čo by som ja za to dala keď bola mala novorodeniatko nech kaka do každej plienky … nás trápili dlhé mesiace koliky . Čipky rúrky kvapky probiotiká och nič nepomáhalo . Brrrr nerada na to spomínam niekedy som plakala s ňou boli mesiace že len jedla spala alebo plakala nič medzitým nebolo . Dakuj šťastným hviezdam , je to ok , prajem veľa zdravicka 😘😘
Dakujem dievcata za reakcie. Nakoniec to uz je 10krat za den. Dnes od pol noci mi uz 5krat kakala. A nikdy to neni, ze len frcnute. Vzdy je to plna plienka.
Aspoň bruško neboli ,môžeš byť kľudná..
Ake je dieta stare? Kolko a ako casto papa? Nemenili ste mlieko? Davate probiotika a ake? Fontanelu nema prepadnutu?
Bud rada, my sme tot ak mali kym bol na MM a od UM kakame len s pomocou 🙈🙆♀️