icon

Novorodenecké akné alebo potničky na tváričke

3. apr 2025

Ahojte myslite ze je toto este novorodenecke akné? Maly mal mesiac a mam pocit ze to neustupuje, práve naopak ze je to horsie…počas dna mu to niekedy ledva vidno a niekedy je to dost výrazne …to je pri akné normalne ?
Alebo ide o potničky? Aj keď nemám pocit ze by sa potil… Ma to na tvaricke, krku a vo vlasoch…dakujem

autor
3. apr 2025
zojanka
3. apr 2025

To bude akné. Nášmu to začalo pomaly miznúť okolo 2mesiaca.

anavixy
3. apr 2025

Skus obklady vychladnutym ciernym cajom, odkedy to ma? Ono to moze trvat niekolko tyzdnov, zvyrazni sa to, ked sa zohreje atd.

svetlonos
3. apr 2025

Aj nas maly to mal a aj po tele, uplne hrozne až take žlté hnisavé vyrážky. Zmyzlo mu to samé. Pre svoj klud sa môžeš opýtať detskej lekarky.

jaja1979
3. apr 2025

Ideálny je Holtov krem

tina505
3. apr 2025

Ja som používala jarišovu vodu, tak mi kázali, ale myslím že si to telo poriesi samé. Len tiež to trvalo určite aj dva mesiace a v tomto veku to bolo.

katica312
3. apr 2025

U nás zabralo natieranie odvarom z repíka.

anavixy
3. apr 2025

@jaja1979 nie je ani idealny ani potrebny

mila06
3. apr 2025

Ja som potierala materskym mliekom, nastriekala na vat.tampon a potrela zmizne to ale chvilu to trva, viem nie je to najkrajsie ale vacsina deti to ma.

janickajanicka
3. apr 2025

Ja som ho kúpala v hypermangane

anavixy
3. apr 2025

@janickajanicka hypermangan je dobry pri potnickach, nesmie sa dostat do ust a oci. Na novorodenecke akne netreba davat vobec nic, maximalne cierny caj.

lucialucy43
3. apr 2025

Pre novorodencov male detičky je dôležite aby mali pokožku chránenu ja aj sestra našim ratolestiam perieme vecičky v tekutom pracom prašku Sonett Senzitiv je to tento https://zerotoxic.sk/products/sonett-senzitiv-t...