icon

Nurofen a vyrážky

4. apr 2025

Caute, pravdepodobne som urobila blbost. Mala som doma nurofen sirup. Mam ho cca rok aj pol. Nebol otvoreny. A exspirovat mal 7/2025. Ked sme niekam cestovali aj minuly rok, nosievala som so sebou vsade, ked sme isli s dietatom. K rodicom, k svokre na viac dni. Na dovolenku... Pre istotu. Ci uz v lete, v zime. Raz som ho v aute nechala aj v lete.......
A predvcerom mal teplotu a ja som mu dala ten sirup. Zabudla som kupit novy......... 😡
Inak nesmrdel, ani nic som si nevsimla.... Rano ale mal zihlavku, co v zivote nemal, ktora bez fenistilu sa aj stratila do 2 hodi . 2 flaky na tvari.
Mohla podla Vas vyvolat ten nurofen sirup?
Teplotu uz nema.

Ps uz som ho vyhodila a kupila slm novy. Dnes mi ho maju dorucit.

anna777115
4. apr 2025

Moja dcera takto reagovala na nurofen sirup, ale len s jahodovou prichutou. Ten pomarančovy normalne tolerovala. Proste v tom jahodovom jej niečo nesedelo vždy sa z neho vysypala.

autor
4. apr 2025

@anna777115 a normalne mala z neho zihlavku?

anna777115
4. apr 2025

Ano, ale len z jahodoveho.

autor
4. apr 2025

@anna777115 ja este rozmyslam, ze rano mi nechcel nic jest, a dala som mu nalacno lyzicku medu. A potom cca 20 minut na to sa vyhodil. Zeby? Ale napriklad med mu davam pravidelne na cchlieb a do caju

anna777115
4. apr 2025

No tak med to nebude ked ho už mal a bez problemu. A pozerala si ten nurofen aku prichuť mal.

autor
5. apr 2025

@anna777115 ano, jahodu, ale ja mu stale davam tento. Pisala som lekarke a odpisala,ze pravdepodobne to bude sprievodny znak infekcie. Kedze mal teplotu a teraz zadnz hlien

anna777115
5. apr 2025

No, môže byť aj priebeh choroby, samozrejme.

20erika07
5. apr 2025

Moze to byt z choroby, kamoskine dieta malo 2x brutálnu zihlavku po celom tele pri teplotach .

autor
6. apr 2025

@20erika07 och.. Ako to liecila?

20erika07
6. apr 2025

Nijak špeci, dala co mala doma, aerius aspoň, na druhy deň to už dieta nemalo.