Obvod hlavičky 7-týždňového bábätka
Ahojte maly sa narodil mal 36cm hlavku a dnes na kontrole mal 39cm neni to vela? Kolko mali vase babetka?
Ahoj, no ak Ti lekárka na to nič nepovedala, tak zrejme je to v poriadku, veď deti (aj ich hlavičky) predsa rastú a vyvíjajú sa, je to normálne. A deti mám 4, ale veru, ich obvod hlávok v 7- týždňoch si fakt nepamätám...🙂
My sme boli dnes a mame 38cm.
@elenka1907 kolko mate tyzdnov? Chlapec alebo diveca..
@danyelia nepovedala nic.. ale asi aj koli tomu ze pri prepuateni mal hlavku 36cm.
7 týždňov bude v piatok,chlapec
@elenka1907 a vahu ma aku?
4770kg a 58 cm, ale my sme sa narodili o 2 tyzdne skor
@elenka1907 aha my sme sa narodili s vahodou 3780g a dnes na poradni 5700g a 60cm
@elenka1907 a neviem ci to je vela alebo nie 🤷♀️🙈
No my sme mali len 3080kg a 50 cm, ale nieco sme schudli, ale vsak pokial dr. nic nepovedala tak to určite bude v poriadku.
Podla mna to nie je vela- nas mal 34cm ked sa narodil a potom mu dost rastla hlavka, teraz, sa mu to tak zastavilo, ma 45-46 cm cca a bude mat 8 mesiacov. Kazdy mesiac aj 2cm mu narastla. Ale ako vravim posledne mesiace sa to zastavilo nejako.
Aj vahovo je to super- aj nas tak priberal cca co mesiac to kilo, narodila sa mal 3490g a v 2 mes mal pomaly 6kg ...teraz ma 8mes takmer a takmer 9kg - ono sa to tiez zastavi, to priberanie.

Treba pozriet tabulky, su na nete a aj to len orientacne. Vyjadrit sa vie pedi.