Očkovanie do nožičiek a teplota
Mamičky vcera sme sa boli očkovať 2 dávkou do noziciek mame 5 mesiacov. Večer sla buvqt o 5 minút bola hore s placom a celá teplá odmerala som teplotu a mala zvýšenú dali sme nurofen do polovičky a vsetko vyzvracala. Potom okolo pol 11 som jej merala mala 38,3 tak som jej dala čajík do ritky a do 3 sme raz boli hore raz spali potom zaspala až do piatej... teraz som jej merala teplotu a má 37,7 neda sa jej buvat a vidím ze je unavena prosím vás čo mám robiť??? Ďakujem za každú odpoveď. Je plne kojena
Ak je ubolená, daj lieky... skôr to zvládne ak si pospí. A nôžky ste chladili hej?
@bagre včera cely deň do 7 a potom okolo pol 9 zas do 1.. je potrebné ešte chladiť?
Uz to klesa, bude dobre. Hlavne vela tekutin. Po ockovani je to uplne normalna reakcia. Aj moj maly mal 1-2 noci zle a potom uz bol OK. Miesta vpichu treba vzdy rychlo ochladit, aby moc neopuchli a neboleli.

Hlavne kľud, nič strašné sa nedeje,ja by som dala cipok , nech sa jej troška uľaví, asi ju to aj boli, sa jej uľaví, a pospinka si.