Očkovanie proti chrípke u detí sprejom do nosa
Ahojte máte niekto osobnú skúsenosť s očkovaním dieťaťa proti chrípke nosovym sprejom? Čo na to hovoríte? Zvažujem môjho 4 ročného syna. Druhý ešte nemá 2 takže ešte nemôže.
Júj super to som sa potešila. 🙂
@anastazia93 prosim Vas zohnali ste vakcinu ?
@nyphadora áno podarilo sa mi, už sme aj aplikovali doma.
@nyphadora áno podarilo sa mi, už sme aj aplikovali doma.
@anastazia93 dobrý den prosim ako to s odstupom času hodnotite?
@anastazia93 dobrý den prosim ako to s odstupom času hodnotite?
@natalia328 perfektné. Dávam od vtedy každý rok obom. Keď som bola tehotná s 3 dieťaťom, deti boli očkované, manzel doniesol domov chrípku, my 2 sme boli hotoví a im nebolo ani že vôbec nic. Ani sopel ani kychnutie. Veľmi som ľutovala že som sa nedala očkovať aj ja, síce nasalna pre dospelých neexistuje, ale od vtedy už chodím aj ja, aj manžel. A deťom vždy zoženiem nazalnu, dávam ju sama doma,takže ani sa nemusím trepať ku lekarke ku chorym. Ale nie všetky lekárky to takto dovolia.
@natalia328 perfektné. Dávam od vtedy každý rok obom. Keď som bola tehotná s 3 dieťaťom, deti boli očkované, manzel doniesol domov chrípku, my 2 sme boli hotoví a im nebolo ani že vôbec nic. Ani sopel ani kychnutie. Veľmi som ľutovala že som sa nedala očkovať aj ja, síce nasalna pre dospelých neexistuje, ale od vtedy už chodím aj ja, aj manžel. A deťom vždy zoženiem nazalnu, dávam ju sama doma,takže ani sa nemusím trepať ku lekarke ku chorym. Ale nie všetky lekárky to takto dovolia.
@anastazia93 a teda viem že to bola chrípka lebo sme mali nakúpené testy na detekciu covid chripka RSV. A mi sme chripku už neviem ktorý typ či A či B.

kolegyna dáva deťom tieto očkovania a že v pohode, je to rýchle, pohodlne, bez NU