icon

Očné bielko 7 týždňového dieťaťa nie je celkom biele

mikucp
19. dec 2014

Chcel by som sa opýtať či je problem u 7 týždňového novorodenca ked očné bielko nie je celkom biele. Očká má zatial modré tak aj bielko trošku zaťahuje do modra ale fakt len slabúčko ako by len tieň.

libertine
19. dec 2014

ja neviem, ci to je problem u vas, ale nasa to tak mala tiez a je zdrava.

mikucp
autor
19. dec 2014

Zmyzlo jej to?

lorela
19. dec 2014

@mikucp Aj naša. Myslím, že je to celkom bežné. Samé to zmizlo.

mikucp
autor
19. dec 2014

Len som bol vystrašený touto chorobou "Osteogenesis imperfecta" preto trochu stresujem

lorela
19. dec 2014

@mikucp Najlepší "radca" je vždy lekár, ak máš obavy, opýtaj sa pri najbližšej príležitosti jeho.
A najhorší "radca" je internet, hlavne v oblastiach, v ktorých je človek laikom. Internet je ale dobrý pomocník 😉.

mikucp
autor
19. dec 2014

@lorela kolko mala tvoja malá ked jej to zmizlo?

lorela
19. dec 2014

@mikucp To si presne nepamätám, po pár týždňoch od narodenia. Možno do 3 mesiacov.

mikucp
autor
19. dec 2014

@lorela Ďakujem ti

lorela
19. dec 2014

@mikucp Za málo.

latvia
20. dec 2014

@mikucp prosimta nestras s osteogenesis imperfecta 😝 tam su ovela castejsie ine priznaky nez ocne bielko, naco hned mysliet na take choroby? 😅 je nieco ine na dietati okrem toho ocneho bielka?

mikucp
autor
22. dec 2014

Nič iné nevidíme. Napr. čo by sme mali pri tom vidieť?

fanutty
23. dec 2022

@mikucp Ahoj, viem, že je to dávno, ale chcem sa spýtať, ako to dopadlo? Tiež som si práve všimla, že má môj syn modré bielka. Ďakujem

nikned
26. mar 2024

@fanutty dobry den. Ako to u vas dopadlo? Ak nasa mala ma modre ocne bielka. Ma 8 mes. Vdaka

deniiisia
22. nov 2024

Ahojte, ako to dopadlo s detickami? Boli ste aj na vysetreni? My mame 4m a tiez mame take modraste