Od čoho sú tieto štípance?
Nevedeli by ste mi poradiť,od čoho by to mohli byť štípance. Teda aspoň, mne tak prídu. Dcéra mala jednu na nohe v ned.ráno (to spala u starých rodičov), že ju to svrbelo. Do dnešného rána pribudli dalšie. Nestažuje si, že by ju to svrbelo. Su mierne vystuple a okolo nich je mierny biely kruh.
Dúfam, že nie ploštice, ale z kade, ked sme nikde neboli.

Však bola u babky tak akože nikde, či bývate v jednom dome?
Tiež si myslím ze su to plostice
Plostice
@valikasikulova nie, bola iba jeden vecer, rano dosla domov. Ak by to boli aj plostice, to by ako preniesla, v pyzame? Mala jeden maly batoh, kt.bol v obyvke. Stary rodicia nemaju ziadne stipance, ani ja a to spime spolu v posteli
@silvika555 vcera som obratila naruby celu postel, aj okolie. V noci som prezerala tiez postel, plachtu 🤷♀️a nic. Rano, dalsie dva na clenku. Poslala som fotky doktorke a ta hovori, ze zrejme kiahne (este sme ich nemali). Mam pozorovat. Ale ani mne to na kiahne nepride
Blcha kľudne môže byť...tú neuvidíš aj keby si sa na kocku poskladala...prešla som si tým...nakoniec som tú sviňu našla ale chytiť ju bol boj...a doma poštipala len mňa...dcéra pri mne spala a nič a ja celá poštipaná...ešte aj medzi nohami...🤦♀️
Vypada to na ploštice veru
@denis55 Co bola pricina?

Ploštice 🥲