icon

Odlupujúce sa nechtíky od lôžka

zziiizziii
3. sep 2017

Maminky hroznú paniku som chytila keď som toto zbadala dcérke na nechtoch, čo to môže byt?mate s tým niektorá skúsenosti?hrozne by ste mi pomohli...

Odlupujúce sa nechtíky od lôžkaOdlupujúce sa nechtíky od lôžkaOdlupujúce sa nechtíky od lôžka
janas17
3. sep 2017

Vyzerá to ako mykóza možno ale každopádne co najskôr k lekarovi, mne v detstve takto začali rast na dvoch prstoch divne nechty a mam to uz navždy, nedalo sa s tým uz potom bič robiť. To lôžko je navždy poškodené, necht zdeformovaný. U mna to nebolo mykózou ale nejakým asi poškodením nechtového lôžka alebo čím, doteraz sme na príčinu neprišli. Bez co najskôr k lekarovi kým sa s tým da niečo robiť.

izabela333
3. sep 2017

ak ste prekonali chorobu ruka- noha- ústa tak po nej zliezajú nechty...aj my sme to takto mali, pod odlúpenými nechtami vyrastajú nové a zdravé....s mykózou nemám skúsenosti, takže neviem posúdiť.

zzuzulinka
3. sep 2017

My sme mali to iste(ruky,nohy,usta)a isli na dolu nechtiky vsade aj na nozickach. Tam to bolo najhorsie..😔

zziiizziii
autor
3. sep 2017

@izabela333 a to je aká choroba?ale teraz v lete sme neboli choré len sme mali na jar kiahne

lusy1507
3. sep 2017

My zrovna mame virus ruky nohy usta, nastastie sme obisli len s pupacikmi, snad uz sa to nezhorsi. Vraj je to teraz dost rozsirene a v horsich pripadoch zlezaju aj nechtiky. Pokial ma dieta dobru imunitu, nejde o nic hrozne...

zziiizziii
autor
3. sep 2017

@lusy1507 ale nám len tie nechtíky zliezaju dole inak jej nič nie je tak aj tak to môže byt ten vírus?

lusy1507
3. sep 2017

@zziiizziii to neviem lebo choroba sa vraj prejavuje pupakmi na koncatinach alebo v ustach. Zajtra je pracovny den, nestresuj sa zbytocne teraz a rano zavolaj lekarke, pripadne ak mozete tam rovno zajdite

piece
4. sep 2017

Ja by som šla čo najskôr k doktorke, je jedno či to je takého alebo takého pôvodu, treba aby sa jej na to pozrela. Ak to je len nejaká mykóza tak jej na to predpíše nejaké tie krémy a za chvíľu bude v poriadku 🙂

anett30
13. nov 2023

@izabela333 dobrý deň, aký to malo priebeh keďže prežívame asi niečo rovnaké 🤦😩

anett30
13. nov 2023

@zziiizziii dobrý deň, aky to malo nakoniec priebeh? Bolelo to dcérku? Prežívame to isté 🤦