icon

Odporúčania na bezkontaktné teplomery pre deti

20. sep 2025

Ahojte maminky. Prosím zo skúseností. Ktorý bezkontaktny teplomer odporúčate? Ide mi len o orientačné meranie. Syn má skoro 3 roky. Pod pazuchou nameraná teplota 38,5 a bezkontaktny ukazuje 36,9. Cítila som, že je teply. Ale aby mal odchýlku 2 stupne je už prehnane. Potrebujem ho hlavne na noc alebo keď spi cez deň tak aspoň skontrolovať ci teplota klesá. Nemeram zle, nakoľko aj pri mne sa kopol. Ďakujem 🙂

cyberk
20. sep 2025

Ak rukou nevies odhadnut, ci ma/nema teplotu, tak mu nalep na celo fevermates. Tieto bezkontaktne digi teplomery su vsetky nanic.

anonym_53cfa4
20. sep 2025

@anonym_autor tesla

anonym_425428
20. sep 2025

Moja osobná skúsenosť, že sú úplne na nič. Domov som kúpila za 35eur, absolútne nevyužívam, pretože ci odmeriam na čele vpravo, v strede, či vľavo, vždy ukazuje rôzne hodnoty od 36,8 do 38,9, z 10merani 10roznych hodnôt, no otras. Ani neviem, načo som to kupovala (tiež som chcela, aby som deti nebudila a v noci), pretože pred materskou som robila v nemocnici a tam sme mali s digi teplomermi tu istú skúsenosť, a to sme tam mali minimálne 4 rôzne značky, proste nepoužiteľné. Zvyčajne priložím ruku na čelo a cítim, či teplota poklesla. Keď nie, budím ho a od meriame klasicky.

ljmmm
20. sep 2025

mam tento. Pouzivam ho pri 3 detoch devat rokov. Nechapem, ze este fungujem. Ked porovnam s teplomerom pod pazuchou hodnoty sedia na oboch. S inym skusenost nemam.
https://teplomery-osobne.heureka.sk/microlife-n...