icon

Odporúčania na kvalitné a overené omega-3 produkty pre deti

simonkaaa2017
31. aug 2025

Dobrý deň prajem chcela bisom dcérke kúpiť omega3 teraz nastupuje do prvého ročníka ale strašne veľký výber je a neviem sa rozhodnúť prosím vaz odporučte mi naozaj kvalitný a odskúšaný ďakujem

anonym_c00e26
31. aug 2025

@simonkaaa2017 a na čo jej bude?

anonym_2fcbe6
31. aug 2025
@anonym_c00e26

@simonkaaa2017 v lekárni ti poradia.Hlavne kúp probiotiká, D vitamín na jeseň, zimu, céčko, zinok
@anonym_c00e26 na podporu mozgu, imunitu

majamat
31. aug 2025
@anonym_c00e26

@anonym_c00e26 omega3 su zlozky, ktore telo potrebuje. pomer omega6 a omega 3 ma byt teraz neviem 3:1 tusim no v v sucasnej strave ich amme 15:1 co je teda velmi malo omega3. preto mozeme trpiet roznymi tazkostami a aj preto mozeme mat zvyseny cholesterol, metabolicke poruchy a pod.
presnejsie info urcite najdes na nete, lebo si to uplne dobre nepamatam, ale pochopila som z info, ktore som pocula, ze je to naozaj dolezite doplnat, kedze nasa strava toho obsahuje malo.

sara07
31. aug 2025

vitamin b, d a c ti urobia viac na chorobnost ako omega
a ohladne omega ak to chceš na sustredenie, lepšie učenie tak to nepomaha to by musel pit v iných davkach a to by telo už nedalo
skus mu skôr viac zaradit jedal je to lahšie stravitelne, darmo ty donho naleješ ked to preleti telom
tri roky som davala rôzne d vitamin,množstva a značky a podla ko stale malo, proste telo ho nevedelo spracovat .. potom som mudr poslala do kelu , nebudem vyhadzovat prachy ked vidi že to nema žiaden efekt

terezka2911
31. aug 2025

Nutraceutica majú super pre deti, ale je to olej. Moji pijú bez problémov - pomarančová príchuť. Je obohatený o vitamíny A,D,E. Alebo by som išla do značky Jamieson

lucijalucy
31. aug 2025

Užívame Möllers citrónový

emilia353
1. sep 2025

u nas si kupujeme vegansky z rias nie z ryb od sunday natural