Odporúčania na sirup pri zápale močových ciest
Ahojte, odporucite mi nejaky sirup na zapal mocovych ciest pre 3r dieta? Dcerka posledny tyzden chodi casto cikat, aj kazdu polhodinu (predtym chodila tak po 2-3 hod najskor...) , nema teplotu, vravi ze ju to nestipe tak chcem skusit zatial sirup a ked neuvidim ziadnu zmenu skocime k dr....zatial davame urologicky cajik a cisty brusnicovy dzus.vdaka
idelyn urinal sirup
Skus jej hlavne otestovať moč, lebo cítiť nemusí ale môže mať v moči bielkoviny, krv, ktorú nemusíš voľným okom vidieť. Nebrala by som to na ľahkú váhu a ešte u malého dieťaťa. Nám Dr. poradila sirup Urinal.
@mata391 ako otestovat myslis ?
V lekárni kúpiš testy na infekciu močových ciest. Vyciká sa so čistej nádoby, strčíš test a vidíš, aký typ infekcie dieťa má, podľa toho sa zariadiš.
@yoxinka wow, vdaka tak skusime zajtra....
@yoxinka to by ma nikdy nenapadlo ze nieco taketo existuje
Ak mas podozrenie na zapal mocovych ciest, tak odnes moc na kontrolu pediatricke.
Ja mam doma pasiky na kontrolu, kedze mam problem s mocakom. Aj malej sem tam skontrolujem, ked sa mi nezda, ale urcite by som to pri tak malom dietati neriesila sirupom ci doplnkami. Zapal mocovych ciest je bakterialna infekcia a moze sa neliecena rozsirit aj na oblicky a to uz je iny masaker!
So zápalom močových ciest by som šla rovno smer lekár aj s raňajším močom. Vie sa to rýchlo zhoršiť. Aj keď moja mala pri zápale močových ciest aj horúčky 🤔
Ja mám u dcéry vyskúšané aj toto a je to veľmi dobré aj chuťovo a od 3 rokov https://www.benulekaren.sk/recyflor-flasticky-7...
Dobrý večer. Píšem leno už som zúfalá. Malú 9 ročnú mi od štvrtka noci bolí bruško aj dole v podbrušku aj celé. Boli sme v piatok pri lekárke tá povedala že to je pozostatok virózy. Brala aj crp negatívne. Bolesti nevstupovali. Išli sme večer do nemocnice tam tiež že to budú narušené črevá po viróze. Moč negatívny. Bolesť nevstupovala. V nedeľu znova pohotovosť. No des riešili lekárka aj sestra v prvom rade seba a vnúčatá a deti. Na veľa nás poslali na chirurgiu. Od dverí nás poslali na detské a tak dookola. Potom nám na detskom zobrali krv a moč. Čakali sme na výsledky. Pozrel výsledky chirurg. Povedal že to vyzerá na infekciu močových ciest. Že má baktérie. Aj leukocyty a aj erytrocyty. A v krvi tiež leukocyty zvýšené a trombocyty. Uzavreli to tak že treba ísť k obvodnej ale máme teraz zastupujúcu. A má moč poslať na kultiváciu. A má dať atb podľa baktérií. No a doktorka mi povedala že infekciu nemá. A dieťa má obrovské bolesti pomaly 6 ty deň. Iba metamizol zaberie. Predpísali nám ho na chirurgii. Ja neviem čo už ďalej robiť. Nezvládal sa na ňu už pozerať ako trpí. 😓😥😭