icon

Odúčanie od plienky na obedný spánok.

adriana9988
23. jan 2020

Ahojte mamičky v kolkatom veku dieťaťa ste začali odučat dieťa od plienky keď išiel na obed späť ? Dakujem za rady

sapetka
23. jan 2020

@adriana9988 ja neoducam ale sledujem. 😁

limetka69
23. jan 2020

vtedy ked zacal vstavat po obednom spanku so suchou plienkou 🙂 mal 2 roky cca

luba41
23. jan 2020

ked sa začala pýtať cez den, plienky som prestala dávať na denný spánok..

lubka261
Autor odpoveď zmazal
adriana9988
autor
23. jan 2020

@lubka261 môj mali nemu už cez deň má už 2,5r davam ho dva dni späť bez plienky nevydrží pocika sa a hodinu pred tým už nepije

adriana9988
autor
23. jan 2020

@limetka69 môj stále vstával z mokrou tak teraz dva dni mu nedávam a pocika sa hodinu pred tým mu nedám pit a vydrzi späť hodinu po hodine je už pocikany

limetka69
23. jan 2020

@adriana9988 tak este nie je pripraveny, a pripadne po hodine zobudit, alebo este mozes striehnut kedy sa zacne mrvit, vtedy mu treba na wc, a vtedy ho zobudit, ale nesil to, ma cas, ked pri obednom spanku vydrzi len hodinku, kde to do celej noci

adriana9988
autor
23. jan 2020

@limetka69 ono keď ho zobudím po hodine tak už dalej nebude späť júni už bude mat 3 roky kvôli škôlke

limetka69
23. jan 2020

@adriana9988 no to viem, ze ti uz nebude spat, do septembra sa mu to dovyvija, neboj, to je este casu, zacni v aprili ked bude teplejsie, ja som bola tusim v aprili na zapis do skolky s peluchou a v septembri ich nemal, cez leto sme to dali, a mali sme v triede deti s plienkami a cumlikmi a pani ucitelky pomohli, maju v tom prax, 🙂 bude dobre uvidis

adriana9988
autor
23. jan 2020

@limetka69 dakujem od má len cez obecný a večerný spánok plienku

limetka69
23. jan 2020

@adriana9988 pomalicky postupne sa to bude predlzovat, uvidis, moj sa napriklad naucil rovno aj na noc, proste sa zrazu na to zobudil aj uprostred hlbokej noci, z coho som bola milo prekvapena 🙂 a ako vravim v aprili mal plienku este aj vonku, nie len na spanok, akurat co mozes robit je od jari mu chodit ukazovat deticky cez plot v skole a namotavat ho na to, ze ked sa chce tak chodit s nimi hrat, musi vydrzat sa nepopisat, ja som to tak robila, lebo moj ani na wc sadnut nechcel, a dal to do septembra na pana :D

mogaa
23. jan 2020

@adriana9988 jednoducho sa ešte nevie zobudiť na cikanie....2-3mesiace počkaj a skús opäť...a neboj do septembra máš ešte 7mesiacov - to dá.....

adriana9988
autor
23. jan 2020

Dakujem veľmi pekne