icon

Omarit a bezpečné dávkovanie

20. mar 2025

Uzival niekto Omarit 2 tabletky? Mam nejaky problem, som vyhadzana a dr povedala, ze to vyzera byt alergia. Predpisala mi masticky a spominany liek - rano a vecer.
Uz som ho raz uzivala ked som mala drazdive zachvaty kasla, vtedy pomohol- brala som
Ho raz denne vecer. Citala som vsak pribalovy letak ze sa moze len 1 tbl. A ze ked sa uzije viac treba ist na pohotovost. Ako to je teda? Bojim sa ho uzivat viac, co ak som len zle pochopila dr? Nepredpisovala mi novy recept, kedze som ho uz mala doma takze mi davkovanie nepisali v lekarni

kvietok1233
20. mar 2025

Zavolaj zajtra dr a over si to

bielasovicka
20. mar 2025

A ten liek je aj na kožné problémy, aj na kašeľ?

michaela329
20. mar 2025

Áno, brala som rak v úvode liečby - bol akurát vrchol sezóny môjho alergénu. Beriem tak aj Zodac v tom období - na pokyn Dr.

autor
20. mar 2025

@bielasovicka je to antihistaminikum takze ano, tie sa davaju bezne aj pri kasli aby utlmili

autor
20. mar 2025

@michaela329 a ako dlho si ho tak brala?

michaela329
20. mar 2025

@bielasovicka to je rovnaký mechanizmus ako keď sa dáva fenistil, antihistaminiká tlmia a to je pri kašli fajn na večer.

michaela329
20. mar 2025

Kým neprestala kvitnúť breza 😃 Cca tri týždne.

autor
20. mar 2025

@michaela329 super dakujem

katica06
20. mar 2025

Užívala som 1tbl denne niekoľko rokov, nikdy som nemala vedľajšie účinky. Pozri si prívalový leták, a kontaktuj lekára

bielasovicka
20. mar 2025

@michaela329 super, dobre vedieť

anna222
20. mar 2025

Užívam 1 tabletku denne už dlhšie, a je to zatiaľ najlepší liek na alergiu,aký som mala. Nedávno som si omylom dala dve tabletky naraz, bolo to ráno, myslela som že budem utlmená,ale nič sa nedialo 🙂

autor
20. mar 2025

Potom nechapem tu vetu v letaku to ze preco treba ist na pohotovost ak sa uzije viac ako sa ma :D ale ukludnili ste ma, dakujem

thereisabear
20. mar 2025

To asi nemyslia 2, ale o dosť viac.

bibssli
20. mar 2025

Užívam na kožné problémy a keď mám ekzém ak v hroznom stave na väčšine tela vždy mi káže Dr len jednu nikdy nie 2

autor
20. mar 2025

@bibssli a zaberie ti to?

bibssli
20. mar 2025

Na noc v celku ok ale mala som aj lepšie od alergológa priamo na kožné problémy no postačí aj omarit
Neviem čo presne trápi vás a z čoho to máte

autor
20. mar 2025

@bibssli vysyp okolo oci

bibssli
20. mar 2025

Tak to myslím stačí skúste uvidíte

jamidea
21. mar 2025

Mozes 2x denne, akmas velku alergiu a pri 1tbl.denne citis, ze to je malo. Aj mne tak povedala mudr.