Omarit a bezpečné dávkovanie
Uzival niekto Omarit 2 tabletky? Mam nejaky problem, som vyhadzana a dr povedala, ze to vyzera byt alergia. Predpisala mi masticky a spominany liek - rano a vecer.
Uz som ho raz uzivala ked som mala drazdive zachvaty kasla, vtedy pomohol- brala som
Ho raz denne vecer. Citala som vsak pribalovy letak ze sa moze len 1 tbl. A ze ked sa uzije viac treba ist na pohotovost. Ako to je teda? Bojim sa ho uzivat viac, co ak som len zle pochopila dr? Nepredpisovala mi novy recept, kedze som ho uz mala doma takze mi davkovanie nepisali v lekarni
A ten liek je aj na kožné problémy, aj na kašeľ?
Áno, brala som rak v úvode liečby - bol akurát vrchol sezóny môjho alergénu. Beriem tak aj Zodac v tom období - na pokyn Dr.
@bielasovicka je to antihistaminikum takze ano, tie sa davaju bezne aj pri kasli aby utlmili
@michaela329 a ako dlho si ho tak brala?
@bielasovicka to je rovnaký mechanizmus ako keď sa dáva fenistil, antihistaminiká tlmia a to je pri kašli fajn na večer.
Kým neprestala kvitnúť breza 😃 Cca tri týždne.
@michaela329 super dakujem
Užívala som 1tbl denne niekoľko rokov, nikdy som nemala vedľajšie účinky. Pozri si prívalový leták, a kontaktuj lekára
@michaela329 super, dobre vedieť
Užívam 1 tabletku denne už dlhšie, a je to zatiaľ najlepší liek na alergiu,aký som mala. Nedávno som si omylom dala dve tabletky naraz, bolo to ráno, myslela som že budem utlmená,ale nič sa nedialo 🙂
Potom nechapem tu vetu v letaku to ze preco treba ist na pohotovost ak sa uzije viac ako sa ma :D ale ukludnili ste ma, dakujem
To asi nemyslia 2, ale o dosť viac.
Užívam na kožné problémy a keď mám ekzém ak v hroznom stave na väčšine tela vždy mi káže Dr len jednu nikdy nie 2
@bibssli a zaberie ti to?
Na noc v celku ok ale mala som aj lepšie od alergológa priamo na kožné problémy no postačí aj omarit
Neviem čo presne trápi vás a z čoho to máte
@bibssli vysyp okolo oci
Tak to myslím stačí skúste uvidíte
Mozes 2x denne, akmas velku alergiu a pri 1tbl.denne citis, ze to je malo. Aj mne tak povedala mudr.

Zavolaj zajtra dr a over si to