Opakované horúčky u 34 mesačnej dcérky
Dobrý deň mate skúsenosti s niečím takýmto34 mesačná dcérka za posledný pol rok mala už 7 krát horúčky bez ďalších sprievodných príznakov len mam pocit ze ma akoby mramorovu kožu. Keď sme riešili u doktorky krv bola stále ok len nízke leukocity ale crp v norme. Tak vždy že viroza že to prejde no znepokojuje ma to nakoľko nechodí do škôlky. Od januára jej zistili pelovu alergiu
Ešte by som sa chcela. Opýtať na dobrú detskú hematologiu v Košiciach. Chcela by som poprosiť doktorku o výmenný lístok ak to náhodou nenavrhne sama
https://www.modrykonik.sk/group/6796/
len v klude napiste ze 3 roky nie na mesiace
@nika82 dobre opravím ďakujem
@luciavargova721 môj syn mal syndróm opakovaných horúcok do 6 rokov kľudne aj 41 stupňove 2-3dni,bez akýchkoľvek iných ťažkosti, potom z toho našťastie vyrástol
@luciavargova721 detská hematologicka ambulancia v detskej nemocnici na terase mudr. Gálová, ale dlho sa čaká na termín a neviem ako je to teraz cez ten vírus,
@eriksonka1234 tesne toto mala 3 roky vkuse moja suseda s dcérkou 41°C 3 dní a potom nič akoby si uťal
@eriksonka1234 boli ste aj na hematologii? Ako mu zistili ze ma práve to?
@eriksonka1234 aj náš syn to tento syndróm.. Od 2 rokov, chodíme imunologicke

Alergiu reaguje pre ňu na rôzne jedla a ma aj intoleranciu mliečnej bielkoviny. Zajtra ideme zasa ku doktorke bude sa to riešiť dúfam ze ma zase neodbije že len viroza. Naposledy jej robili aj serologiu všetko v poriadku. Len mi tak napadlo ci ste aj vy riešili niečo podobné. Ďakujem.