icon

Opakované odkladanie operácie

cruz741
12. feb 2017

Ahojte..
Dcéra má 3 roky a dlhodobý problém s nosnou mandľou.Nakoniec ORL lekárka odporučila operáciu v BB..Problém je ten,že vyžadujú,aby bola úplne zdravá,teda nemala ani zelené sople.Chodíme tam ako na klavír a stále vyfúka zelený sopel,takže sa to celé stále posúva..Preliečená bola už všetkým možným,stery má negatívne,nechodí do kolektívu..napriek tomu má stále sople,čo ja pripisujem práve tej zväčšenej mandli..V noci strašne chrápe,má apnoické pauzy,dlhodobo dýcha ústami..,čiže operácia by pomohla..Nemáte s týmto skúsenosti?Ako sa zbaviť toho hnusného sopla,prípadne operovali Vaše dieťa aj napriek tomu?Ešte ma napadlo,či vedia urobiť rozbor aj zo soplikov,možno ster nevie všetko zachytit..Ďakujem

maciatkolulu
12. feb 2017

@cruz741 moju najstaršiu na kramaroch operovali, respk.jej brali nosnú mandlu ppcas infekcie, naco prisli az ked jubuz mali nadopovanu a nachystanu na sale, lebo dr. kt.deti"obhliadala"si to trošku nevsimla.... a pritom.na pohlad jej nic nebolo, ziaden soplik, zvysena teplota a pod. pp zakroku, si nas dr.odchytil a vysvetlil co a ako, preco mu to tak trvalo, bola najdhsie zo vsetkych deti a vraj prave kvoli tej infekcii to viac krvacalo, prepustili nas za par hodin domov s tým, ze mam dieta celu nic v noci pozorovat ci nekrvaca!!! bola to radostna noc, uppzornik ze sa moze zacat dusit a ine pikosky. takze u nas to bolo takto. ale inak bola ok, nekrvacalo jej to a pomohlo to.

raszuz
12. feb 2017

Nas je tyzden po vybere, tiez mi bolo vselijako, lebo tyzden pred zacal mat zelene sople. Riesila som to tak, ze som mu do nosa striekala physiomer kids a nutila ho smrkat a takto stale dokola, pomohlo

hivanik
12. feb 2017

@cruz741 pozri nieco prirodne- Kapucinka , koloidne striebro. Su tu aj temy o tom. 😉

raszuz
12. feb 2017

@hivanik koloidne sme striekali obom a nepomahalo 🙁

hivanik
12. feb 2017

@raszuz ....mam na sebe vyskusane a funguje

kacena4
12. feb 2017

@cruz741 a idu vam vyberat mandle pod narkozou? vsak sa da aj bez ak mate taky problem daj vybrat bez narkozy a mas pokoj. mojmu vyberali v 1r a 1mesiac len tak v ambulancii bol to "vyskrab" ci ako sa to odborne vola. na cas to pomohlo lebo sa tiez uplne dusil a nasledne ked sa zlepsil vybralo sa mu to poriadne. po tomto mal pokoj asi 3-4r. ustupili infekty, apnoe, zapaly, zlepsilo sa dychanie i chrapanie... a bolo to ambulantne za 2 ci 3 hodky sme sli domov. no nerobi to kazdy orl lekar

kika831
13. feb 2017

@cruz741 skuste inhalovat vincentku, neustale fukat sople a samozrejme ziadny kolektiv. Aj my sme si tym presli. Drzim palce