Opakované zracanie po príkrme s veľkým časovým odstupom
Mám 8 mesačného syna. V 6 mesiaci som začala s príkrmamy. Nemal PR obl, dostali sme sa na 120g ovocia a 120g zeleniny. Lenže prišla šiesta choroba a vysoké horúčky, malý dostával na striedačku nurofen a paralen. Choroba odznela a drobec začal vracať. Už je to dva týždne, čo vracia každý druhý, každý tretí deň po príkrme. Dnes: dva dni nevracal, skúsim dať banán. Zjedol asi 6 lyžičiek, veľmi mu chutilo, potom mlieko (je kojený) až do večera. Zaspal o siedmej a o jedenástej sa dovracal. Neviete mi niekto poradiť, čo to je? Dr. nas poslala na vyšetrenie, či nemá reflux (objednali ho o mesiac) nemyslím si, že by to bolo ono.
davaj mu probiotika. Tiez davaj pozor aby nemal alergiu na neaju potravinu, nemusi hned zvarciat moze aj po par hodinach.
Banán je dost ťažky.
Začala som mu tri dni dozadu dávať Biogaia. Mrkvu nechce ani vidieť a po jabĺčku sa tiež povracal. Bojím sa, že ryžový odvar by ho zapiekol, banánu sa to podarilo 😟
Dávala by som teraz len suchy rožok, alebo chlebík, ale nie čerstvý. Potom zemiak, cuketu, chudé masko.
nemá exem, zapareniny, často zahlienený atd?..skus len nejakú lahku zeleninu-zelenú..pípadne príkrmy načas vyrad, nech sa telo a žalúdok ukludní..
Nemá nič. Je úplne zdraví. Možno trošku sople, ale na vysatie to nie je. Ale inak je to usmiate hravé dieťa, teda ak ho neťaží bruško... Ďakujem. Skúsim dať teda na týždeň pauzu a potom začnem chlebikom.
Ja robím kvaskový chlebík a lepok som už zaviedla... Tak cuketu?

Neviem povedat co to je.... prikrmy mu kupujes ci doma varis? A skusala si po chorobe dietu? Uz si skusala mu spravit len ryzovy odvar alebo mrkvovy.