Operácia pupočného pruhu u dieťaťa - čo očakávať?
Ahojte, caka nas s takmer 5 rocnou dcerou operaciu pupocneho pruhu na Kramaroch. Mam par otazok, ak to niekto absoloval
1. ak som to spravne pochopila , tak jeden den prideme na prijem a na druhy den uz priamo na oddelenie na operaciu?
2. aka je nadstandardna izba a kolko sa za nu plati
3. aky je priebeh pobytu, ako dlho sa ostava v nemocnici?
4. aka je rekonvalescencia, ako dlho ostava dieta doma, kedy je kontrola?
Dakujem za kazdu odpoved🙂
Ja som bola so synom v septembri. Mal slabinovy pruh.
V stredu mal vyšetrenia, prijali nas, no sli sme domov, keďže sme z BA. Vo štvrtok skoro ráno sme sa mali hlásiť na príjem. V piatok ráno nás prepustili, v pondelok išiel do skol(iba na vyučovanie) a tak chodil celý týždeň. V piatok kontrola.
Kľudový režim mal mesiac, potom postupne začal športovať.
Ďalšia kontrola bola v novembri (2mesiace po operácii)
@blabla195 My ideme so synom teraz 20.1. , jeden deň prídeme, druhý deň operujú a tretí deň domov ak mu po anesteze nebude zle ,žiadne komplikacie...nadštandardná izba 25€ klasické starsie kúpeľne a novšie 50€ , majú to na stránke..menil sa cennik od decembra ... držím V palce ...
Je potrebné si zvážiť potrebu nadstandardnej izby, nakoľko o tam budete iba jednu noc a možno vôbec ak by ste boli priamo z Bratislavy. Nas prepustili v deň operácie, na zákrok šiel syn 6,5r. o 11.15h,trvqnie hodinu, prepustili nás večer 20.30h.
@aichalusy my sme tam boli od pondelka , v utorok mala byť operacia ,ktorú pre naliehavé prípady odložili, syna operovali v stredu a v štvrtok ráno pustili domov a bol to nakoniec lipom ( tuková hrčka) nie pruh . Cena izby bola 50€ a teda z okna fúkala taka zima vôbec netesnilo ,musela som tam pchať uteráky, ktoré boli na izbe . Za tú cenu by som to už nikdy nezobrala, jedine ten kľud keď je veľa ale to nikdy neviete dopredu ....

Idete na prijem na oddelenie,a na druhy den bude operacia. Dalej sa vyjadrit neviem. Ja som mala 11 a slabinovy pruh v 1996 operovany a bola som v nemocnici 6 dni. Kontrolu som mala 10 dni po op kedy vybrali stehy
Teraz to uz snad robia tak ze den po,max 2 dni po op domov