icon

Opuch na tvári bábätka

jankakim
16. júl 2018

Ahojte mamičky. Nestretli ste sa s niečom takýmto? Môj 6týždnovy syn ma od narodenia taký mierny akokeby opuch nad pravou časťou hornej pery až smerom k nošteku a aj tuto časť pery ma troška väčšiu. Ma to od narodenia, povedali že to nič nie je, že to môže byť z polohy. Len stále mu to nemizne a trápi ma to. Nebolí ho to. Tak fakt neviem☹

jankakim
autor
16. júl 2018

@jankakim ešte som sa Dočítala, že opuch môže vzniknúť vplyvom hormónov ešte z maminho bruška, ale nejak som čakala, že to zmizne skôr. Nemali to aj vaše bábätká? Ďakujem dopredu za každý postreh🙂

win_gi
16. júl 2018

neriešila si to ešte s doktorkou keď to má už tak dlho?

jankakim
autor
16. júl 2018

@win_gi na mesačnej poradni som sa jej na to pýtala, ona si to ani nevšimla. Nejak to neriešila, že to nič nie je☹ tiež som dúfala, že to zmizne, ale uz sa mi to nezdá.

martinoocka
16. júl 2018

Ja som sa takto trapila koli dcerkinej zdeformovanej hlavicke, preco sa jej to po 6 nedeli neurovnalo ked vraveli ze je to z polohy v maternici..pediatricka to tiez neriesila, ze to sa spravi.....a tak aj bolo ked mala 6 mesiacov uz jej praveze chvalili ludia aky ma pekny tvar hlavicky 🙂 takze jej sa to nejak samo upravilo ani som si neuvedomila kedy...ale dvojmesacna to mala este zle to viem... Tak snad aj vam sa to coskoro upravi 😉