icon

ORL vyšetrenie a nachladnutie

21. apr 2025

Ahojte mam ísť s dcérkou na ORL vyšetrenie kvôli mandli, ale teraz neviem ci to neprelozit keďže je trochu nachladena a smolava nič hrozne, len sa obávam ci to neskresli vyšetrenie keď jej budú robiť aj audio sluchu alebo to nevadí?

13uzivatelka11
Autor odpoveď zmazal
13uzivatelka11
21. apr 2025

Syn bol 2x nachladnuty na ORL a najhoršie mal sluch na tretej kontrole keď bol zdravý.. ak máte dlhšie problémy tak určite choďte, možno vám dajú zatiaľ lieky a na ďalšiu kontrolu pôjde zdravý

deti95060810
21. apr 2025

tak idete aj na vyšetrenie sluchu tak to môžeš rovno zrušiť... výsledky nádcha poriadne skreslí.

13uzivatelka11
21. apr 2025

@deti95060810 tak ale zas keď sme boli my prvýkrát so synom na ORL kvôli nosnej mandlí, tak to bol zrovna syn prvý rok v škôlke a mala som pocit že má sople furt..a keďže na termín sa čaká vyše mesiaca nechcela som to odkladať, keďže zrejme by mal aj tak zase nádchu.. aj keď som rátala s tým že čo sa týka sluchu budú výsledky zrejme skreslene, ale dali nám aspoň aerius a nasonex čo možno pomohlo aj pri tej nadche. 🤷‍♀️

simonecka008
21. apr 2025

Dcera bola zdrava na vysetreni a mandla bola aj tak obrovská, ostatne deti co tam boli na prvé vyšetrenie boli soplave a kaslali 🤷‍♀️ (vyšetrenie sa robilo kamerou)