ORL vyšetrenie a nachladnutie
Ahojte mam ísť s dcérkou na ORL vyšetrenie kvôli mandli, ale teraz neviem ci to neprelozit keďže je trochu nachladena a smolava nič hrozne, len sa obávam ci to neskresli vyšetrenie keď jej budú robiť aj audio sluchu alebo to nevadí?
Syn bol 2x nachladnuty na ORL a najhoršie mal sluch na tretej kontrole keď bol zdravý.. ak máte dlhšie problémy tak určite choďte, možno vám dajú zatiaľ lieky a na ďalšiu kontrolu pôjde zdravý
tak idete aj na vyšetrenie sluchu tak to môžeš rovno zrušiť... výsledky nádcha poriadne skreslí.
@deti95060810 tak ale zas keď sme boli my prvýkrát so synom na ORL kvôli nosnej mandlí, tak to bol zrovna syn prvý rok v škôlke a mala som pocit že má sople furt..a keďže na termín sa čaká vyše mesiaca nechcela som to odkladať, keďže zrejme by mal aj tak zase nádchu.. aj keď som rátala s tým že čo sa týka sluchu budú výsledky zrejme skreslene, ale dali nám aspoň aerius a nasonex čo možno pomohlo aj pri tej nadche. 🤷♀️
Dcera bola zdrava na vysetreni a mandla bola aj tak obrovská, ostatne deti co tam boli na prvé vyšetrenie boli soplave a kaslali 🤷♀️ (vyšetrenie sa robilo kamerou)