icon

Ošetrenie na pohotovosti bez originálu kartičky poistenca

janka1798
26. apr 2025

Prosím, viete mi poradiť? Manžel odišiel na víkend do Prahy a omylom so sebou vzal synovu kartičku poistenca. Ako naschvál, syn ma asi zápal uška a musím s ním ísť na pohotovosť. Ošetria ho aj keď ukážem len “fotokópiu” kartičky poistenca? Vďaka

hradnapani
26. apr 2025

ano, staci aj fotka v mobile. Tiez som posielala muzovi, ked bol so synom a zabudol zobrat z domu. Synovi daj urcite nurofen, je od bolesti aj zapalu - ak si este nedala.

janka1798
autor
26. apr 2025
@hradnapani

ano, staci aj fotka v mobile. Tiez som posielala muzovi, ked bol so synom a zabudol zobrat z domu. Synovi daj urcite nurofen, je od bolesti aj zapalu - ak si este nedala.

@hradnapani vďaka za odpoveď… dala som, akurát zaspal, tak hádam do rána vydrží.

bolarazjedna
26. apr 2025

Áno, majú elektronický systém, po natukani rodného čísla si vedia hneď overiť, či je pacient poistený, na nič iné tú kartičku nepotrebujú.

lila246
26. apr 2025

ked mas vseobecnu zdravotnu a mas aplikaciu tak tam si myslim ze vies pridat aj karticku dietata -- ked tak do buducna sa to este moze hodit 🙂

michaelam2
27. apr 2025
@lila246

ked mas vseobecnu zdravotnu a mas aplikaciu tak tam si myslim ze vies pridat aj karticku dietata -- ked tak do buducna sa to este moze hodit 🙂

@lila246 to iste union 🙂

ovaaa
27. apr 2025

V aplikácii dôvera máš kartičku elektronickú.

gelifil
27. apr 2025

staci rodne cislo v podstate