icon

Ovčie kiahne u mesačného bábätka

23. mar 2022

Ahojte. Mali vaše deti ovčie kiahne v tak nízkom veku? (1-2mes.) . Ako to znášali?

nelca0510
23. mar 2022

Volala si už dr? Povedala to čo a ako? Toto je príliš male bábätko.

autor
23. mar 2022

Rano tam budem volať, dnes sme si to všimli až neskoro poobede.. nema teplotu, papa, cika, kaka, spinka.. iba pri prebalovani sme si vsimli par dobiek.. určite sú to kiahne, keďže starsia dcera mala pred 2 tyzdnami.. aj ked ma lekarka ubezpecovala ze novorodenec nedostane, aj ked sme separovali deti od seba... 🤷

kacena4
23. mar 2022

tak male babatka maju vytvorenu imunitu ak su kojene, no moja mala aj tak. skoncili sme na antivirotikach kedze este nemala vytvorenu svoju vlastnu imunitu dnes po 10tich rokoch ma stale jazvy na tele zo skaredeho priebehu

autor
23. mar 2022

@kacena4 hej, to o tej imunite mi vraveli, ale teda u nas to nezabralo.. koľko mala tvoja dcera ked dostala kiahne? Mala hned zly priebeh, alebo postupne?

simonkazga
23. mar 2022

Syn mal 2 mesiace keď dostal kiahne. Mal veľmi mierny priebeh. Bez teploty. Doslova 6 bodiek a nič viac.

kacena4
24. mar 2022

2m. teploty si nepamatam ale hned vysyp bol po celom tele aj vnutorny ocka, usta preto ta nemocnica, ale je to individulane podla mna