Overené rady na bolesť hrdla
Prosím vás niečo účinné na bolesť hrdla? Už mám asi 3 deň. Dávam si na cmulanie, pijem teplé čaje, theraflu, nohy som si dala do teplej vody a stále nič. Nejaké overené rady prosím ???
stopangin
Mne vždy pomôže Glimbax kloktať.Oveľa silnejší ako cmúĺačky.
nuz ak ti nic nepomaha ani po 3. dnoch je mozne, ze mas nieco anginove. Radsej by som zbehla k lekarovi. Inak na striedacku kloktat slany roztok, na lyzicku med, strepfen (ten je tusim najsilnejsi), niektorym pomaha sprej stopangin...ale na 3. den by som uz navstivila lekara. Theraflu a nohy do teplej vody su skor na nadchu. Nie na bolest hrdla.
Od prveho dna treba kloktat so slanou vodou a sprej Glimbax.
Presne. Kloktať slanú vodu. A keď pôjdeš ty, alebo niekto z tvojho okolia do španielska, kúpte si tabletky bucometasana. To je taký ekrazit, že si hrdlo samé povie, že keby to malo zažiť znova, radšej bolieť nebude 😅
mne na taketo problemy pomaha, ked si davam cetalgen, akoze ano, cajiky, medik a podobne, to je klasika. ale teda tieto tabletky mam take overene, ze sa mozem na ne spolahnut.
Mne vždy zaberie sprej Jox, príp. ak to trvá dlho tak smer lekár, kým sa to nerozšíri do niečoho horšieho...
mne najlepšie zaberá Brufen. nemávam to často, ale keď už bolí hrdlo, tak len toto mi pomôže. pastilky sa môžu schovať, to nevidím žiadny rozdiel.
Ak je to angína môžes robiť čo chces neprejde to žiadnymi voľnopredajnými vecami, ak nie tak bežne pastilky, doritricin za dva dni zaberu
@anonym_autor mne funguje na cmulanie isla mint
céčko mega dávky, tiež cetalgen si dávam pri hocijakých bolestiach vlastne a aj pastilky si kupujem, ale to skôr len výnimočne, lebo sú drahé 😀
skusam varene vino, dam vediet :D
mne pomohlo varene vino, hlasim
@anonym_autor Ibalgin či iný liek na zápal, strepfen a vylezať.
@veronnica080 Aj 500vku si davas niekedy? Mna asi nebolelo nic este tak velmi, ze by mi 400 nestacila 😀 Musim si zaklopat, snad som to teraz nezakrikla.
400 je rovnaka ako 500 len silnejsia? akoze mam na mysli, ci zabera na rovnake problemy.
@lubbi1 Jasne, obcas si dam aj 500, ked ma chyti taka ta zabijacka bolest hlavy pred PMS 🙈. 400 mi zaberie, ale dlhsie mi rozhodne ucinkuje ta silnejsia.
Ale inak hej, 400 a 500 su v podstate to iste, len 500 je silnejsia davka, takze zabere rychlejsie alebo na vacsiu bolest. Na tie bezne klasiky – hlava, zuby, krize – mi 400 uplne staci. Ked to clovek neprepali a neda si kvoli kazdemu pichnutiu, tak je to ok. 😉
@barruna A na hrdlo si neskusala si ho dat este? 😉
@veronnica080 Popravde nie, to je pre mna celkom novinka 😀 Mna nejak casto hrdlo nezvykne trapit, ale dobre vediet.

kloktat sol.