icon

Páchnuci moč u bábätka. Je to v poriadku?

jajka377
3. jan 2011

Ahojte, mám 5 mesačnú dcérku a asi pred dvoma týždňami sa u nej objavil divný zápach moču. Dr. jej vyšetrila moč a ph bolo v poriadku. Zápach sa stratil a asi o týždeň sa objavil opäť. Tak sme odobrali moč na laboratórne vyšetrenie a zase bolo všetko v poriadku. Ja naozaj neviem čo to môže byť. Jedna plienka páchne, druhá nie. Nerozumiem tomu. Malá je na UM Beba HA1 a aj Beba AR, dávam jej piť aj čajík, aj keď je to skôr menší boj ale snažíme sa. Viete mi poradiť čo robiť ďalej???? Ďakujem...

xlucia
3. jan 2011

no otazka znie, ci pachne len plienka ktora je pocikana, alebo aj samotny odobrany moc
pri mojom starsom synovi smrdeli plienky hugies a pampers, ale tesco plienky boli ok

evickapooh
3. jan 2011

oporucam poslat moc na kultivacne vysetrenie ci nie su tam nejake bacily- moc moze -vacsinou-len od bakterii zapachat- viem z vlastnych skusenosti-leuska mala prednedavnom podobne problemy

pink_lady
3. jan 2011

ako moc "citit" aj v zavislosti od prijatej potravy...ked vravis ze jedna plienka zapacha a jedna nie, je to po nejakom inom jedle ako mlieku? (predpokladam ze ako 5 mesacna nepije uz len mliecko)...