icon

Pálenie a bolesť chodidiel u 7-mesačného

12. máj 2023

Ahojte,mam 7 mesačné dieťa a uz istý cas ma trápi bolesť a pálenie chodidiel.Stupnuje sa to čoraz viac,pojdem aj k lekárovi,no zaujíma váš názor ci ste sa s tým stretli.Co to môže byť?Co by mi pomohlo? Bolesť je to intenzívna,tazko vstávam,a chodenia doslova bolí.
Ďakujem za komentáre.

viera
12. máj 2023

Nerozumiem a co s tym, ze mas 7mes.dieta?....Ze si to tam spomenula...?Moze to byt z nevhodnej obuvi, mozes mat nejaky zapal, presilila si si to/pretazenie....Dlho si chodila(tura)...?...

autor
12. máj 2023

@viera má to tú spojitosť,ze som ovela viac na nohách nez za ceky svoj život predtym.Este aj pracu som vykonávala sedavu, a nie manuálne ťažkú.Teraz som ovela viac na nohách.Okolo dieťaťa+ domácnosť atd.Tak som to myslela.

ildiko36
12. máj 2023

Ja som 2r po pôrode, prvo ma to trápilo čo opisuješ jeden rok jedna strana, druhy rok druha strana par mesiacov,potom mala som pauzu a teraz asi 2tyzdne znova ma boli chodidlo na pravej strane.Nemyslim si že to je kvôli obuvi, nosím zdravotnícke topanky, skôr to bude chrbtica..

autor
12. máj 2023

@ildiko36 takže to,ze bábo casto nosim na rukách môže spôsobiť tu bolesť a spustacom je chrbtica?Pomohlo ti nieco na to?Nieco iné ako lieky?